Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Στην Κύπρο κάνει τις διακοπές του ο σουλτάνος του Ομάν

διακοπές, Κύπρος, σουλτάνος, Ομάν, προσωπικό, αεροσκάφος, Λεμεσός, σουίτα, Le Me

Με το ιδιωτικό του τζετ έφτασε στην Κύπρο ο σουλτάνος του Ομάν Καμπούς Μπιν Σάϊτ, όχι για να κλείσει δουλειές αλλά για να απολαύσει τις διακοπές του.
Στο ξενοδοχείο Le Meridien της Λεμεσού δύο όροφοι είναι ρεζερβέ έως το τέλος Απριλίου, ενώ η προεδρική σουίτα στην οποία θα διαμένει ο σουλτάνος έχει ανακαινιστεί ριζικά.
Mάλιστα, το προσωπικό του σουλτάνου, έφτασε στο νησί με τρία αεροσκάφη δύο εβδομάδες πριν από τον ίδιο και αποτελείται από 30 μάγειρες, καθαριστές, σύμβουλους και δικηγόρους.
Ο σουλτάνος ζήτησε να του σερβίρουν το φαγητό του μόνο άντρες και στους μάγειρες του έχει παραχωρηθεί αποκλειστικά η μία κουζίνα του ξενοδοχείου.
Για λόγους ασφαλείας  σωματικός έλεγχος θα επιβάλλεται ακόμη και στο προσωπικό του ξενοδοχείου που θα εξυπηρετεί τον σουλτάνο και τη συνοδεία του, η οποία αποτελείται συνολικά από 200 άτομα.
Στα πλαίσια της ριζικής ανακατασκευής, έχει τοποθετηθεί ειδικό ασανσέρ με τηλεχειρισμό για να φτάνει ο σουλτάνος απευθείας στην προεδρική σουίτα.

Ο ίδιος θα παραμείνει μόνο για τέσσερις ημέρες στην Κύπρο και θα αναχωρήσει μετά από το τετραήμερο για κοντινό προορισμό της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τοπικοί παράγοντες της Λεμεσού, κυρίως από τον εμποροβιομηχανικό κόσμο, καταβάλλουν προσπάθειες για να συναντηθούν με το σουλτάνο.
Ο ίδιος βέβαια ζήτησε να μην έχει καμιά επαφή με οποιονδήποτε στην Κύπρο, αφού η επίσκεψή του έχει καθαρά χαρακτήρα αναψυχής.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !