Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Δωροεπιταγή 50 ευρώ από αεροπορική εταιρεία για τουρίστες που θα έρθουν και στη Κρήτη


Με το σύνθημα «Ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους μετρά η εμπιστοσύνη» 3 τουριστικοί πράκτορες στη Γερμανία, οι TUI, Tomas Cook και Rewe Touristik ξεκίνησαν καμπάνια για να προσελκύσουν τουρίστες στην Ελλάδα.

Με ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε εφημερίδες και με φτηνά ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα, επιχειρούν να ανατρέψουν τη σημαντική μείωση των κρατήσεων για το φετινό καλοκαίρι και να καλυτερεύσουν την εικόνα της τουριστικής Ελλάδας στη γερμανική αγορά.

Η Κρήτη «δέχεται» μαζί με τη Χαλκιδική τα μεγαλύτερα οφέλη από την εκστρατεία καθώς οι εκπτώσεις σε όσους επιλέξουν να ταξιδέψουν σε αυτούς τους προορισμούς αγγίζει το 30%, ενώ εκπτώσεις της τάξης του 28% γίνονται για τη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα.

Στο ίδιο μήκος αλλά σε μία πιο πρωτότυπη πρωτοβουλία προχώρησε η αεροπορική εταιρία Condor, προκειμένου να εισρεύσουν στη χώρα μας τουριστικά έσοδα.

Συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωσή της η εταιρεία προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα, σε μία προσπάθεια να αναστραφεί το συγκρατημένο κλίμα που παρατηρείται στις κρατήσεις.

"Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από σήμερα μια δωροεπιταγή 50 ευρώ", δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Condor πετάει προς Χανιά και Ηράκλειο ενώ άλλοι τουριστικοί προορισμοί εκτός Κρήτης είναι η Κάρπαθος, η Κέρκυρας, η Κως, η Μύκονος, η Πρέβεζα/Λευκάδα, η Ρόδος και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

Έπαινος στους Έλληνες

Η μείωση των κρατήσεων μέχρι τον περασμένο Μάρτιο είχε φτάσει στο 30% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Το γεγονός έχει θορυβήσει τους γερμανικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, που βλέπουν πλέον ορατό τον κίνδυνο να πάει χαμένο -τουριστικά- το φετινό καλοκαίρι. Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο, καταγράφεται ανάσχεση της αρνητικής τάσης.

Ο επικεφαλής του τουρ oπερέιτορ alltours, Βίλι Φερχούβεν, το αποδίδει στις προσπάθειες ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, που ξεκίνησαν στην πρόσφατη Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου και φαίνεται να αποδίδουν καρπούς.

«Οι προσπάθειες των Ελλήνων είναι αξιέπαινες» είπε. «Πολλά ξενοδοχεία εργάζονται μόνο για να καλύψουν το κόστος τους. Λόγω της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και των υποδομών οι τουρίστες μπορούν φέτος να κάνουν διακοπές πολύ φτηνά.

Θέλουμε να κάνουμε το παν έτσι ώστε το καλοκαίρι να μην πάει χαμένο για την Ελλάδα. Η χώρα παραμένει ανταγωνιστική σε σχέση με άλλες χώρες» τόνισε ο Φερχούβεν.
flashnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !