Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Έξι tour operators- κολοσσοί διαφημίζουν τον ελληνικό τουρισμό!

Έξι tour operators- κολοσσοί διαφημίζουν τον ελληνικό τουρισμό!Στην καταχώριση το γερμανικό κείμενο λέει: «Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες. Είμαστε πεπεισμένοι για την ομορφιά της και την αξία της. Οσο για αυτό που συμβαίνει σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στους Ελληνες και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα ως ένα ελκυστικό και ανοιχτό στον κόσμο τουριστικό προορισμό και αυτό είναι μια υπόσχεση.»

«Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη». Αυτό είναι το σλόγκαν με το οποίο έξι μεγάλοι tour operators της Γερμανίας αποφάσισαν να βοηθήσουν για την ενίσχυση του Ελληνικού τουρισμού.

 Οι TUI, 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen, που διακινούν περίπου τα δύο τρίτα του εισερχόμενου τουρισμού από Γερμανία, δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στους Ελληνες, επιβεβαιώνοντας ότι η χώρα ήταν και παραμένει ένας από τους βασικούς τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !