Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γεμάτο το Καραϊσκάκη με ΟΦΗ

Τεράστια είναι η ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αυριανού πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, με τους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας να ετοιμάζονται για φιέστα τίτλου μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού.

Έντονη είναι η ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου της Τετάρτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ.

Η εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναίκού - για όσα λεπτά παίχθηκε ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ, έχει σημάνει τον συναγερμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι προβλέπεται να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και να αποθεώσουν τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε.



Όπως επίσης και να δώσουν στην αγαπημένη τους ομάδα την απαιτούμενη ώθηση να πάρει ένα σκορ - ασφαλείας, που θα του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.

Την Τρίτη ήταν τέτοια η ζήτηση των «μαγικών χαρτιών», όπου η ΠΑΕ Ολυμπιακός με σχετική της ανακοίνωση τόνισε ότι εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης του κόσμου, άνοιξαν και άλλα εκδοτήρια για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Τετάρτης:

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα ακόλουθα:

Λόγω της σημερινής μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», για να αγοράσουν εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος της ομάδας μας με την αντίστοιχη του ΟΦΗ, η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προχώρησε στο άνοιγμα περισσότερων ταμείων, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Αύριο Τετάρτη, από τις 10:00 το πρωί μέχρι την έναρξη του αγώνα θα συνεχιστεί η πώληση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια των θυρών 17 & 25 για την άμεση εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5€, 10€, 50€ (VIP)».

www.gazzetta.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !