Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Φωτοβολίδες και καπνογόνα μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός!

Φωτοβολίδες και καπνογόνα μετά τη λήξη του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός!
Με άσχημες εικόνες ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ. Στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παππά, εξαγριωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ πέταξαν φωτοβολίδες μπροστά στη φυσούνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έτρεξαν για να μπούν γρήγορα μέσω της καταπακτής στα αποδυτήρια, ενώ παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Για περίπου 5 λεπτά  οι διαιτητές δεν μπορούσαν να κατέβουν στα αποδυτήρια και με την παρέμβαση της αστυνομίας κατάφεραν τελικά να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.  Στον ΦΗ εκφράζουν φόβους ότι  όλα αυτά  θα προκαλέσουν  μια ακόμη κλήση για τον ΟΦΗ από τον αθλητικό δικαστή, με μια ακόμη τιμωρία να είναι προ των πυλών. Να θυμίσουμε ότι μέσα στην εβδομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο στον ΟΦΗ ύψους 17 χιλιάδων ευρώ, για τα παιχνίδια με Ξάνθη,ΠΑΟΚ και Εργοτέλη.
Ανθρωποι του Ολυμπιακού υποστήριξαν στα αποδυτήρια ότι  ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων Oρμπάιθ, δέχθηκε  χτύπημα  από οπαδό του ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε να φτάσει στη φισούνα χωρίς κανένας να τον εμποδίσει.
Οι πάικτες του ΟΦΗ πάντως ήταν πύρ και μανία με τον Καζίμ, θεωρόντας ότι προκαλούσε συνεχώς την κερκίδα.
Στα αποδυτήρια το κλίμα ήταν ήρεμο και δεν συνέβη το παραμικρό.
Εξω απο το γήπεδο συνεχίστηκε η ένταση μεταξύ δυνάμεων της αστυνομίας και φιλάθλων του ΟΦΗ, ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων για να διαλυθεί το πλήθος.
  Η Αστυνομία  προχώρησε σε τρεις συλλήψεις οπαδών του ΟΦΗ, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.
 http://www.cretalive.gr/new/78252/ofi/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !