Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Εκπαίδευση κομμωτών από… γιατρούς!

Η φοβία πολλών ανθρώπων να επισκεφθούν τον... γιατρό, ακόμη κι αν ταλαιπωρούνται από κάποιο πρόβλημα με την υγεία τους, είναι γνωστή. Κάτι που φυσικά γνωρίζουν και οι ίδιοι οι γιατροί. Κάποιοι Αμερικανοί, λοιπόν, σκέφθηκαν να κάνουν κάτι για αυτό, καθώς -ως γνωστόν- η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Οι Αμερικανοί γιατροί αποφάσισαν να προτείνουν την… εκπαίδευση των κομμωτών, ώστε να εντοπίζουν έγκαιρα τα σημάδια καρκίνου στο δέρμα.



Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν, αν δουν κάποιο ύποπτο σημάδι στο κεφάλι ή στον λαιμό του πελάτη τους, όχι βέβαια να κάνουν διάγνωση, αλλά να τον προειδοποιούν, για να επισκεφθεί εγκαίρως γιατρό.


Σύμφωνα με τους ειδικούς της υγείας, πολλά κρούσματα μπορούν να προληφθούν. Ωστόσο, αλλοιώσεις στο κρανίο και στο πίσω μέρος του λαιμού συχνά μπορεί να περάσουν απαρατήρητες.


Στην Επιθεώρηση της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, γιατροί υποστηρίζουν πως καλό θα ήταν να αξιοποιηθεί η σχέση των κομμωτών με τους πελάτες.


Όσο για τους κομμωτές, πολλοί από αυτούς εμφανίζονται πρόθυμοι για μία τέτοια εκπαίδευση.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !