Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Στα...μαλακά ο ΟΦΗ-Πρόστιμο 8 χιλ. ευρώ!

Στα...μαλακά ο ΟΦΗ-Πρόστιμο 8 χιλ. ευρώ!Στα… μαλακά έπεσε ο ΟΦΗ για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκ, επέβαλλε στην κρητική ομάδα πρόστιμο 8 χιλιάδων ευρώ, για την ρίψη των φωτοβολίδων. Στην κρητική ομάδα επιβεβαιώθηκαν που υποστήριζαν ότι με βάση τις αναφορές στο φύλλο αγώνα, δεν υπήρχε φόβος τιμωρίας της έδρας, παρά την «παρέμβαση» που επιχείρησε να κάνει ο Παναθηναικός, με την ανακοίνωση που εξέδωσε. Οι παράσινοι είχαν ζητήσει την τιμωρία της έδρας του ΟΦΗ, καθώς σε 15 μέρες ακολουθεί το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναικός στο Ηράκλειο. Ομως το κατηγορητήριο δεν ήταν τόσο βαρύ.
Ούτε οι αναφορές στο φύλλο αγώνα. Ούτε η έκθεση του παρατηρητή. Οποιαδήποτε απόφαση πέρα απο χρηματικό πρόστιμο θα ήταν σκάνδαλο, τόνισαν στην κρητική ομάδα που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη αυτή. Τον ΟΦΗ στην απολογία εκπροώπησαν ο Νομικός Ντίνος Μανταδάκης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Τουγλής. Πάντως και το πρόστιμο είναι μια "μαιχαιρια" στην σημερινή δύσκολη οικονομικά εποχή στον ΟΦΗ, καθώς συνολιά η κρητική ΠΑΕ έχει πληρώσει φέτος σε πρόστιμα περίπου 70 χιλ. ευρώ. Το γεγονός όμως ότι ο ΟΦΗ απέφυγε σε τούτη τη φάση κάτι πιο σοβαρό, είναι οπωσδήποτε θετικό για την κρητική ομάδα. Αρκεί βέβαια να συνετιστούν κάποιοι ανεγκέφαλοι και να σταματήσουν να στέλνουν την ομάδα στο σκαμνί του αθλητικού δικαστή. Ο ΟΦΗ σε αυτή τη φάση έχει ανάγκη το κάθε ευρώ και είναι κρίμα να διαθέτει χρήματα για πρόστιμα την ώρα που έχει άλλες σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες. Με βάση τον κανονισμό ο ΟΦΗ πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο αυτό, μέσα σε 20 μέρες.
 http://www.cretalive.gr/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !