Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΟΦΗ: Μετά τον Παπουλή στέλνουν και τον Μάντζιο στον Ατρόμητο

Μπορεί να διανύουμε ένα βαρύ χειμώνα όμως τα μεταγραφικά σενάρια για τους παίκτες του ΟΦΗ έχουν «φουσκώσει» για τα καλά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αθήνας.

Έτσι μετά τον Φώτη Παπουλή τον οποίο φέρνουν κοντά στον Ατρόμητο, νέο δημοσίευμα του «Sentra Fm» κάνει λόγω ότι ο Β. Μάντζιος είναι ο εκλεκτός του Γ. Δώνη για να αντικαταστήσει τον Μήτρογλου από το καλοκαίρι και μετά στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Μάντζιος του οποίου το συμβόλαιο με τον ΟΦΗ λήγει το καλοκαίρι , δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του και το μόνο σενάριο που αντιστοιχεί στην πραγματικότητα είναι ότι πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε δελεαστική οικονομικά πρόταση από την Ρωσική Σπάρτακ Νάλτσικ την οποία όμως απέρριψε αφού στόχος του είναι να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις που έχει στον ΟΦΗ και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά στην κρητική ομάδα και μετά να σκεφτεί το μέλλον του, χωρίς να αποκλείει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ. 
 flashnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !