Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Κάθε μέρα γινόμαστε τύφλα από το μεθύσι με τον 11χρονο γιο μου


Σοκάρει η κατάθεση μιας μητέρας η οποία υποστηρίζει πως καθημερινά πίνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και μάλιστα ''ποτίζει'' και τον ηλικίας 11 ετών γιο της στη Βρετανία.
Το παιδί βρέθηκε περισσότερες από δύο φορές να μην μπορεί να προχωρήσει στο δρόμο από το πολύ μεθύσι και στις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως είχε πιει πολύ περισσότερο από τα όρια που έχει το αλκοτέστ για τους οδηγούς. Χρειάστηκε να του κάνουν πλύσεις στομάχου στο νοσοκομείο, ωστόσο η μητέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερη.

Ένας πεζός κατέθεσε πως είδε μητέρα και γιο να... βαδίζουν και να παραμιλούν έξω από ένα κατάστημα και ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί τους εντόπισαν, βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση. Η μητέρα του έδωσε να πιει μπύρα, το αγόρι μπούκωσε το στόμα και αποφάσισε να μην το καταπιεί και να το φτύσει στο πρόσωπο της μητέρας του η οποία έβαλε τα γέλια αλλά στη συνέχεια έπιασε άλλο κουτάκι με μπύρα και του το άδειασε στο κεφάλι.

Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν κάνει κάτι κακό, απλώς τον εκπαιδεύει για να είναι δυνατός και παραδέχεται ασφαλώς πως κάθε μέρα είναι και οι δυο τους μεθυσμένοι.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην επιβληθεί ποινή φυλάκισης στη μητέρα, η οποία θα έχει την επιμέλεια του γιου της αλλά θα βρίσκονται υπό συνεχή επιτήρηση από τις αρχές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !