Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Θυελλώδεις άνεμοι, «δένουν» τα πλοία και σπάνε τα δένδρα



Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και στο Κρητικό πέλαγος απαγορεύτηκε ο απόπλους όλων των σκαφών από και προς την Κρήτη.

Στο μεταξύ τρέχει και δεν φτάνει η Πυροσβεστική υπηρεσία στην Κρήτη, αλλά και συνεργεία της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, καθώς από τους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν από το πρωί σπάνε όχι μόνο κλαδιά, αλλά και ολόκληρα δένδρα.

Το μεσημέρι παρ'ολίγο να υπάρξουν θύματα στην λεωφόρο Σούδας των Χανίων, όταν έσπασε ένα μεγάλο τμήμα ενός ευκαλύπτου, το οποίο έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο και μάλιστα πάνω στο παρμπρίζ στο σημείο όπου καθόταν ο οδηγός του.

Ευτυχώς το παρμπρίζ άντεξε και ο νεαρός οδηγός που δεν τραυματίστηκε αντέδρασε ψύχραιμα και ακινητοποίησε το αυτοκίνητο χωρίς να χάσει τον έλεγχό του. Όμως οι ζημιές που υπέστει και στον κινητήρα είναι σημαντικές.



Σε κοντινή απόσταση ένα άλλο μεγάλο δένδρο κόπηκε στην κυριολεξία απο την ρίζα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μεγάλη πινακίδα και να παρασύρει και καλώδια.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσαν αυτοκίνητα ή πεζοί.



Νωρίτερα ένας ολόκληρος ευκάλυπτος έσπασε σε δρόμο στην περιοχή Λιβάδεια κοντά στην λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.

Ο ευκάλυπτος έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ τα οποία, ευτυχώς ήταν χοντρά και δεν έσπασαν, αλλά προκλήθηκε βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.
 flashnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !