Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Από την «χρυσή εποχή» του Γκέραρντ, είχε να κάνει 4Χ4 ο ΟΦΗ!

Κάτι από τον …χρυσή εποχή του Ευγένιου Γκέραρντ θυμίζει ο ΟΦΗ, ο οποίος με τη νίκη επί του Εργοτέλη, έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα!
Από την «χρυσή εποχή» του Γκέραρντ, είχε να κάνει  4Χ4 ο ΟΦΗ! Η κρητική ομάδα, που όπως… παλιά διεκδικούσε έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, σήμερα δείχνει ικανή να πιάσει μια θέση για τα πλέι-όφ, καθώς είναι μόνη στην Πέμπτη θέση με 32 βαθμούς. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες είχε να γευτεί ο ΟΦΗ από την εποχή του «Ολλανδού».
  Συγκεκριμένα το φθινόπωρο του '99, στο ξεκίνημα της τελευταίας χρονιάς του περίφημου Ολλανδού στον πάγκο του, ο ΟΦΗ είχε πετύχει επτά συνεχείς νίκες, επίδοση η οποία είναι η καλύτερη στην ιστορία του στην Α' Εθνική. Εκτοτε δεν είχε ξανακάνει περισσότερες από τρεις σερί νίκες στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα, εκείνη τη σεζόν (1999-2000) ο ΟΦΗ τερμάτισε 4ος και κέρδισε την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ για τελευταία φορά. Tώρα με το Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο έχει κερδίσει διαδοχικά Δόξα (2-0),Λεβαδειακό (0-2), Ξάνθη (1-0) και  τον Εργοτέλη (0-1). Μεσολάβησε βέβαια και μια ακόμη νίκη με Παναιτωλικό (1-3), αλλά για το Κύπελλο Ελλάδος. Τρία "διπλά" και έναν "άσο" και να δούμε αν θα έχει συνέχεια το σερί   του ΟΦΗ που είναι πια στην 5η θέση και πατάει  στη ζώνη των πλεϊ οφ.
 cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !