Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Έφθασε στον 86ο όροφο σε δέκα λεπτά, όχι με το ασανσέρ... αλλά με τα πόδια!

Έφθασε στον  86ο όροφο σε δέκα λεπτά, όχι με το ασανσέρ... αλλά με τα πόδια!
Σε μόλις 10 λεπτά ανέβηκε με τα πόδια τους 86 ορόφους του Empire State, δηλαδή 1.576 σκαλιά, o Tόμας Ντολτ, κερδίζοντας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το σχετικό διαγωνισμό.
Ο αγώνας ταχύτητας αυτός, δεν είναι δρόμου, αλλά... σκαλιών και γίνεται κάθε χρόνο στο Empire State Building. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ανέβουν όσο γρηγορότερα μπορούν στο παρατηρητήριο που είναι εγκατεστημένο στην ταράτσα του κτιρίου, δηλαδή στον 86ο όροφο. Και φυσικά όχι με το... ασανσέρ, αλλά από τις σκάλες και με τα πόδια!

Και φέτος, όπως και τα έξι προηγούμενα χρόνια, πρώτος κατέφθασε στο Παρατηρητήριο του Empire State Building ο 27χρονος Τόμας Ντολντ, ο οποίος φέτος έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, αφού είναι ο πρώτος που κερδίζει τον εν λόγω διαγωνισμό για επτά συνεχόμενα χρόνια. Και αυτός μάλλον ήταν και ο στόχος του αφού όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος μπροστά στις κάμερες, «πάντα η πρώτη φορά σου μένει» αλλά ειδικά φέτος νοιώθει ιδιαίτερα ευχαριστημένος ακριβώς επειδή κανείς άλλος δεν έχει ξανακερδίσει επτά συνεχόμενες φορές αυτόν το διαγωνισμό.
Στην κατηγορία των γυναικών, γιατί όλα τα λαμβάνουν υπόψη τους στην Αμερική, δεν αφήνουν άνδρες και γυναίκες να διαγωνίζονται μαζί, πρώτη κατέφθασε στον 86ο όροφο του Empire State Building η Μελίσα Μουν από τη Νέα Ζηλανδία που ανέβηκε τα 1.576 σκαλιά σε 12 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !