Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη στις 13:00 το Ρουμπίν Καζάν – ΟΣΦΠ, όριο οι -15 βαθμοί Κελσίου!

Στις 13:00 ώρα Ελλάδας αποφασίστηκε τελικά να διεξαχθεί την Τρίτη το ματς Ρουμπίν Καζάν – Ολυμπιακός, υπό μία προϋπόθεση: η θερμοκρασία να μην είναι χαμηλότερη από -15 βαθμούς Κελσίου. Αν συμβεί αυτό, η οριστική απόφαση θα ληφθεί από τον διαιτητή, αφού προηγουμένως συζητήσει με τους προπονητές των δύο ομάδων. Ο αγωνιστικός χώρος του «Λουζνίκι» της Μόσχας, πάντως, αναμένεται να επιτρέπει τη διεξαγωγή αγώνα χωρίς προβλήματα.


Στις δηλώσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αναφέρθηκε κυρίως στις καιρικές συνθήκες, αλλά στη δυναμικότητα της Ρουμπίν Καζάν και στο παιχνίδι: «Ήρθαμε για να παίξουμε ένα ματς και να το παίξουμε αύριο. Το μυαλό μας δεν είναι ούτε στο κρύο, ούτε στον χλοοτάπητα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη Ρούμπιν, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, και στον αγώνα μας. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε κανένα λάθος» είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως… παραδέχθηκε ότι οι συνθήκες είναι ασυνήθιστες. «Δεν θυμάμαι να έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που συναντάω τέτοιο κρύο. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε για τον καιρό. Είμαστε στον Φεβρουάριο, είμαστε στην Μόσχα και ήταν αναμενόμενο τι θα συναντήσουμε» είπε ο γεννημένος στον ευρωπαϊκό νότο τεχνικός των πρωταθλητών.
Επισημαίνεται ότι από τον αγώνα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος πιθανότατα θα αντικατασταθεί από τον Μαρκάνο και ο Χολέμπας θα αγωνιστεί ως αριστερός μπακ χαφ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !