Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Φοιτήτρια κάνει στριπτίζ online για να πληρώσει το πανεπιστήμιο (pics)

Η 25χρονη φοιτήτρια Emma Green χρειαζόταν χρήματα για να πληρώσει για τις σπουδές της. Έτσι αποφάσισε να δουλέψει ως στρίπερ.
Η Emma σπουδάζει Multimedia στο Πανεπιστήμιο του Glamorgan. Την πρώτη φορά που έκανε στριπτίζ δυσκολεύτηκε πολύ, όπως είπε, όμως γρήγορα το ξεπέρασε όταν συνειδητοποίησε πως μπορεί να βγάζει τόσο εύκολα λεφτά (περίπου 20 λίρες την ώρα).
Έτσι, συνεργάζεται με ιστοσελίδα ........
που προσφέρει ζωντανό στριπτίζ μέσω Ίντερνετ και τέσσερα βράδια την εβδομάδα, για τρεις ώρες περίπου, βγάζει τα ρούχα της μπροστά στη web camera του υπολογιστή της.
Η Emma ζει ακόμα με τους γονείς της (δεν ανέφερε όμως αν οι γονείς της γνωρίζουν την ασχολία της!).
Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, η Emma δήλωσε ότι αναγκάστηκε να κάνει αυτή τη δουλειά επειδή δεν μπορούσε να βρει κάτι άλλο, αφού κανείς δεν δίνει ευκαιρίες σε νέους εργαζόμενους!
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στη Βρετανία, οι φοιτητές πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν περίεργες δουλειές, να παίζουν στοιχήματα και συμμετέχουν ακόμα και σε ιατρικά πειράματα για να βγάλουν τα χρήματα των σπουδών τους!
 arionradio

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !