Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Kινηματογραφική εβδομάδα : Χαβαλές στη Λάρισα και Μυστήριο στο Λονδίνο

Ταινίες Της Εβδομάδας 5 Ιανουαρίου: Χαβαλές στη Λάρισα και Μυστήριο στο Λονδίνο Η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του 2012 ξεκίνησε πρόωρα από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου με την πρεμιέρα στις αίθουσες του «Λάρισα Εμπιστευτικό», της νέας ταινίας του Στράτου Μαρκίδη μετά τη μεγάλη επιτυχία του «I Love Karditsa». Αυτή τη φορά έχουμε μια κωμωδία καταστάσεων και παρεξηγήσεων με φόντο δύο χωριά της Λάρισας. Μια πλειάδα πρωταγωνιστών τηλεοπτικών καταβολών, μερικά καλά αστεία συνυπάρχουν με ιστορίες φορτωμένες κλισέ που συνδέονται αμήχανα και προσχηματικά. Ανώτερο των προσδοκιών το «Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών» διαψεύδει τον άγραφο κανόνα που θέλει τα sequel κατώτερα των πρώτων ταινιών. Και πάλι ο Robert Downey Jr. υποδύεται τον δαιμόνιο ντετέκτιβ Sherlock Holmes και ο Jude Law τον πιστό του συνεργάτη Dr. Watson.

Από τη Φινλανδία ο δημοφιλής στη χώρα μας Aki Kaurismaki παρουσιάζει το «Λιμάνι της Χάβρης» με θέμα την περιπέτεια ενός πιτσιρικά που φτάνει λαθραία στο λιμάνι της Γαλλίας και τίθεται υπό την προστασία ενός ηλικιωμένου μεροκαματιάρη. Την τριάδα των νέων ταινιών συμπληρώνει η κλασική «Απληστία» του 1924 του Erich von Stroheim, όπου ένα κερδισμένο λαχείο αναστατώνει τις ζωές δύο φίλων και της γυναίκας με την οποία είναι ερωτευμένοι.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !