Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη για πορνεία η τρανσέξουαλ ηθοποιός Δήμητρα Παξινού

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20100728/thumbs/paxinou_494x320.jpgΗ τρανσέξουαλ, ηθοποιός παίχτρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με την εμφάνισή της στο ριάλιτι Big Brother το 2008, η Δήμητρα Παξινού, συνελήφθη στην Κύπρο ως ύποπτη σχετικά με υπόθεση πορνείας.
Συγκεκριμένα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε χθες διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον δύο ατόμων, μιας 38χρονης τρανσέξουαλ και ενός 34χρονου και οι δύο από την Ελλάδα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής.
Σύμφωνα με την κυπριακή Αστυνομία η 38χρονη η οποία έχει κάνει χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, συνελήφθη χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στη οδό Καραολή και Δημητρίου στη Λάρνακα μαζί με 34χρονο συνεργάτη της επίσης από την Ελλάδα, ο οποίος έκανε τη δουλειά του εισπράκτορα.
Η επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε γύρω στις 9 χθες το βράδυ ύστερα από πληροφορίες πως το διαμέρισμα λειτουργούσε ως οίκος ανοχής. Συνεργάτης της Αστυνομίας, μετέβη σε διαμέρισμα στην οδό Καραολή και Δημητρίου, εμφανίστηκε ως πελάτης και πλήρωσε 50 ευρώ με σημαδεμένα χαρτονομίσματα στον 34χρονο για να έχει σεξουαλική επαφή με την 38χρονη.
Σήμερα οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η 38χρονη παραδέχθηκε ότι επιδίδετο σε πορνεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες που βρίσκεται στην Κύπρο και κατονόμασε μια Κύπρια ως τη μαστροπό της. Η Κύπρια αναζητείται ενώ η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η 38χρονη είχε σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής με τουλάχιστον 15 πελάτες.
 http://www.iefimerida.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !