Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΟΦΗ-Ολυμπιακού για τον Κάρολ στην Αθήνα!

Συνάντηση ΟΦΗ-Ολυμπιακού για τον Κάρολ στην Αθήνα!
Ραγδαίες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις για το θέμα του Ρόι Κάρολ και το ενδιαφέρον που δείχνει ο Ολυμπιακός για τον ΒορειοΙρλανδό τερματοφύλακα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε εξέλιξη  συνάντηση στην Αθήνα μεταξύ παραγόντων του ΟΦΗ και παραγόντων  του Ολυμπιακού, για να συζητήσουν το θέμα! Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού επισημοποιήθηκε το μεσημέρι προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ και στην συνάντηση που  έχουν οι δυο πλευρές, αναμένεται να γίνει γνωστή η τελική πρόταση του Ολυμπιακού για να αποκτήσει τον γκολκήπερ του ΟΦΗ.

Στην κρητική ομάδα φαίνεται να ζητούν ένα ποσό κοντά στην ρήτρα του παίκτη, που είναι 300 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο το αν ο Ολυμπιακός δέχεται να καταβάλει ένα ποσό κοντά σε αυτό.
Είναι σαφές ότι ο ΟΦΗ μέσα απο μια διαπραγμάτευση για τον Κάρολ θάλει να πάρει ένα ποσό πάνω απο 200 χιλ. ευρώ και μάλιστα "ρευστό" για να μπορέσει να καλύψει κάποιες απο τις τρέχουσες οικονομικές του ανάγκες.
Ο πρόεδρος της Διοικούσας του ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης φαίνεται να έχει αναλάβει την ευθύνη της συζήτησης με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την υπόθεση. Πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στην Αθήνα για το σκοπό αυτό και να έχει συνάντηση  με τον Ηρακλειώτη διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη. Να σημειωθεί ότι ο Κάρολ έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για 1,5 ακόμη χρόνο και αμοίβεται ετησίως με ένα ποσό κοντά στις 120 χιλ. ευρώ, χωρίς τα πρίμ.
Εξελίξεις  για το θέμα Κάρολ αναμένονται αργότερα...(το ρεπορτάζ ανανεώνεται)
 Διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη
Όπως και να’ χει η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει προγραμματίσει διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη το μεσημέρι, στο οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ θα ενημερώσει την Διοικούσα Επιτροπή για την  οικονομική πρόταση του Ολυμπιακού και θα ληφθεί σχετική απόφαση. Ο πρόεδρος της Διοικούσας στην συνάντηση αυτή θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για το θέμα και θα αποφασίσουν συνολικά, για το αν ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας παραχωρηθεί. Με τον Κάρολ ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει κάνει προσέγγιση με τον εκπρόσωπο του παίκτη και να τα έχουν βρεί στο οικονομικό.
Πληρωμές σε παίκτες, πρoπονητές και… προσφυγές
Την ίδια ώρα πληρωμές με ένα ποσό της τάξεως των 100 χιλ. ευρώ έγιναν  την Τρίτη στους ποδοσφαιριστές. Πληρωμές έγιναν ακόμη στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και σε υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος.  Παράλληλα δόθηκε ένα ποσό σε δόσεις  προσφυγών που επείγουν και περιπτώσεις που βρίσκονται στην FIFA (Μάουρερ, Γκέρμπερ, Μπαρκαουάν, Μπερτίν).

Πάει… Βέροια ο Μπουλούτ
Θέμα ημερών φαίνεται να είναι η λύση της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον Ερόλ Μπολούτ. Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός έχει πρόταση από την Βέροια και φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία. Γίνεται μια διαπραγμάτευση με τον παίκτη, ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του κοινή συνεναίσει. Ο Τούρκος αμυντικός ζητάει κάποια χρήματα για να αποχωρήσει αλλιώς απειλεί με προσφυγή κάτι που θέλουν να αποφύγουν στον ΟΦΗ.
\ http://www.cretalive.gr/new/71487/ofi/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !