Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Από τη φυλακή στα μπουζούκια

  • 9
      Από τη φυλακή στα μπουζούκια

Με χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και έχοντας «φεσώσει» τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του, ο Λάκης Γαβαλάς ξεφαντώνει στα μπουζούκια, ενώ δεν παραλείπει να κάνει χιούμορ για την υπαγωγή της εταιρείας του στο «σωτήριο» άρθρο 99.
«Τι λέτε για την προσπάθεια υπαγωγής σας στο άρθρο 99;», ρωτήθηκε προ ημερών ο Λάκης Γαβαλάς. «Άντε και να τα εκατοστίσω!», ήταν η απάντηση που έδωσε ο επιχειρηματίας-σταρ, που έχει στείλει στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους και έχει αφήσει απλήρωτους βιοτέχνες και προμηθευτές, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν.

Διακωμωδώντας ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως είναι η πτώχευση και δίχως ίχνος σεμνότητας, σε μια εποχή που οι πολίτες προσπαθούν να «γεμίσουν» με ό,τι απομένει από τον μισθό τους τα δημόσια Ταμεία, ο κ. Γαβαλάς δεν χάνει καθόλου το κέφι του.
Σύμφωνα με το Έθνος, τα Χριστούγεννα τα πέρασε σε πρώτο τραπέζι πίστα στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης, πνίγοντας την πίκρα του στα τραγούδια του Γιάννη Πάριου και της Έλενας Παπαρίζου.
Το ίδιο επανέλαβε και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αυτήν τη φορά στο αθηναϊκό «Rex», διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !