Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Επέστρεψαν στις νίκες Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης

  • 0
     



 Επέστρεψαν στις νίκες Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης
Εργοτέλης και Αστέρας Τρίπολης άρχισαν με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα της Κρήτης νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο, ενώ στην Τρίπολη, ο Αστέρας πήρε τους βαθμούς απέναντι στον Παναιτωλικό.

Στο Ηράκλειο, λοιπόν, ένα γκολ του Λεάλ ήταν αρκετό για να επανέλθει στις νίκες ο Εργοτέλης. Το 1-0 έγινε με χτύπημα πέναλτι από τον Ουρουγουανό φορ στο 15′. Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη από τον Τσότσαλιτς.
Στη συνέχεια ο Πανιώνιος θέλησε να αντιδράσει, ήταν όμως δύσκολο να τα καταφέρει και ο Εργοτέλης πήρε βαθμολογική ανάσα.

Διαιτητής:Στυλιάρας.
Κίτρινες:Σάμαρης, Τζούνιορ, Κούτσι, Γιαλούσης, Βίσιο, Φραγκουλάκης.
Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (76′ Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Τζανακάκης(72′ Γιαλούσης), Λεάλ, Κατσικοκέρης(88′ Μπούντιμιρ), Κουτσιανικούλης.
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Κούρος, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ομο, Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι, Γουνδουλάκης(79′ Σταυροθανασόπουλος), Κολοβός(44′ Αμπντουλάγιεφ).
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ
Στην Τρίπολη, ο Αστέρας πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό.
Το γκολ για το 1-0 ήρθε στο 34′ με σουτ από πλάγια θέση του Πιπίνη. Να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός διαμαρτυρήθηκε για τη φάση του 77′, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ράγιος, αλλά ο ρέφερι Κάκος διέταξε να συνεχιστεί το ματς.
Διαιτητής: Κάκος.
Κίτρινες: Ουσέρο, Παλαιολόγος, Πουλίδο, Εντζεγκουέλε, Καμαρά, Πασάς.
Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρης(46′ Ναβάρο), Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης(80′ Φορμίκα;), Μπρέσκα, Χουανίτο, Ράγιος, Ουσέρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.
Παναιτωλικός:Μπλάζιτς, Σιόντης(46′ Μουμίν), Εντζεγκουέλε, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Ρότσα, Καμαρά, Πασάς(68′ Θεοδωρίδης), Κούσας, Μπουμάλ(52′ Καραμαλίκης).

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !