Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ένα του φιλί την έκανε να τον ψάξει σε όλο το διαδίκτυο για να τον βρει!


Τη φίλησε, του έδωσε λάθος νούμερο και εκείνη έκανε έρευνες σε Facebook και Twitter για τον βρει. Τελικά τον βρήκε.

Με μια όχι και τόσο ευτυχή κατάληξη.

Ίσως σας φανεί παραμύθι ή ένα μεγάλο ψέμα. Όμως είναι αλήθεια. Ο λόγος για μια 33χρονη γυναίκα η οποία στις διακοπές της στην Ίμπιζα αντάλλαξε ένα καυτό φιλί με έναν γοητευτικό άνδρα. Ωστόσο, ένα λάθος νούμερο όταν του έδωσε το τηλέφωνό της την έκανε να κινήσει τις "μεγάλες δυνάμεις" των social networks για να τον βρει.
Η Julia Cross είχε πάει τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ίμπιζα και ένα βράδυ σε κάποιο club φλέρταρε με έναν γοητευτικό άνδρα. Η κατάληξη της βραδιάς ήταν ένα καυτό φιλί την ώρα που ανέτειλλε ο ήλιος. Εκείνη του έδωσε το νούμερο του κινητού της για να επικοινωνήσουν αλλά έκανε κάποιο λάθος στα νούμερα -λίγο το ποτό, λίγο το ξενύχτι, λίγο ο έρωτας- με αποτέλεσμα να μην ξαναμιλήσουν.
Οι στιγμές που πέρασε με τον Martin τις καρφώθηκαν στο μυαλό και τις έγιναν εμμονή. Θέλοντας να τον ξανασυναντήσει οπωσδήποτε έκανε ολόκληρη καμπάνια σε Facebook και Twitter για να τον βρει. Τέσσερα πράγματα γνώριζε η Julia για τον μυστηριώδη άνδρα. Τον έλεγαν Martin, εργαζόταν ως προγραμματιστής στο βόρειο Λονδίνο ενώ καταγόταν από την περιοχή Maidenhead.
 
(Julia - Martin)
Το μυστήριο λύθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες όταν ο Martin O’Kane έγραψε στο Twitter για το ότι έμαθε για τις έρευνες της Julia και ότι ελπίζει να είναι καλά. Μετά έστειλε μήνυμα στην καμπάνια Find Martin (βρες τον Μάρτιν) στο Facebook γράφοντας ότι είναι πολύ κολακευμένος από την αναζήτηση που έκανε η γυναίκα.
Ωστόσο, η έρευνα τελικά δεν είχε happy end με φιλιά και λουλούδια μια και ο Martin έχει σχέση... Όπως είπε ο ίδιος μετά τις διακοπές τους στην Ίμπιζα προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Julia αλλά επειδή δεν είχε το σωστό νούμερο δεν κατάφερε να κάνει κάτι. Και μετά αποφάσισε να επιστρέψει στην πρώην κοπέλα του με την οποία διατηρούν δεσμό μέχρι σήμερα.
Πάντως αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail από τον λογαριασμό του Martin O’Kane στο Facebook φαίνεται "άτακτος" αφού έχει πολλές φωτογραφίες με διαφορετικές γυναίκες από νυχτερινές εξόδους του.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !