Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Μοιράζει λεφτά σε αγνώστους

Στην φτωχότερη πόλη της Αμερικής ένας άντρας αποφάσισε να κάνει την δωρεά του μοιράζοντας χρήματα σε άγνωστους ανθρώπους που συναντούσε (Vid)Μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων θέλησε να μπει ένας άντρας από την Αμερική. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος προτίμησε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του, άρχιζε να μοιράζει χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων σε αγνώστους................
που απλά έτυχε να βρεθούν στον δρόμο του.
Ο "μυστικός Άγιος Βασίλης" ντυμένος στα κόκκινα επισκέφτηκε καταστήματα, καθαριστήρια και στάσεις λεωφορείων, προσφέροντας το ποσό των 74 ευρώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζε πιο πριν.
Όλα αυτά έγιναν στην πόλη Reading, ενώ την απόφαση για την επίσκεψη της πήρε ο επιχειρηματίας, μόλις έμαθε ότι είναι η φτωχότερη πόλη σε ολόκληρη την Αμερική.
"Σκέφτηκε ότι ίσως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο Reading, οι οποίοι θα χρειαστούν ένα χέρι βοηθείας αυτά τα Χριστούγεννα", δήλωσε ο Ron Devlin σωματοφύλακας του καλού Σαμαρείτη.
Ο κόσμος έμεινε έκπληκτος από αυτή την πράξη γενναιοδωρίας του άντρα, ενώ η βοήθεια του υπολογίζεται συνολικά σε 14.800 ευρώ.
"Ο καθένας μπορεί να γίνει ένας μυστικός Άγιος Βασίλης. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δράσει. Και δεν χρειάζεται να είναι μόνο με χρήματα, αλλά με μία οποιαδήποτε αυθόρμητη πράξη καλοσύνης.", είπε ο μεγαλόκαρδος  άντρας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !