Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η έξυπνη απάντηση του εξασφάλισε μια θέση εργασίας

Θέση, εργασία, απάντηση, νύχτα, χειμώνας, κρύο, αυτοκίνητο, εταιρία, ερημιά, ηλι
«Είναι μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει πολύ και έχει δυνατή καταιγίδα. Εσύ οδηγείς ένα διθέσιο αυτοκίνητο και κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Εκεί βλέπεις ότι περιμένουν το λεωφορείο τρεις άνθρωποι: Μία ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται να είναι ετοιμοθάνατη, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλιά και ο άνδρας ή η γυναίκα των ονείρων σου. Το αυτοκίνητό σου, μην ξεχνάς, είναι διθέσιο και πρέπει να επιλέξεις ποιον θα πάρεις. Τι θα κάνεις»;

Αυτή την πρωτότυπη ερώτηση έθεσε στους υποψήφιους προς πρόσληψη μια βρετανική εταιρία, θέλοντας να διακρίνει τον εξυπνότερο, μεταξύ αυτών που διεκδικούσαν μια θέση εργασίας.
Οι περισσότεροι υποψήφιοι, απάντησαν ότι θα πάρουν την ηλικιωμένη, ώστε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και να τη σώσουν, πολλοί επίσης ήταν αυτοί που θα έπαιρναν το γιατρό για να του ανταποδώσουν το καλό που τους έκανε, ενώ κάποιοι απάντησαν ότι θα έπαιρναν το ταίρι των ονείρων τους.
Ο άνδρας όμως που τελικά προσελήφθη για τη θέση έδωσε την εξής, ομολογουμένως πανέξυπνη, απάντηση: «Θα δώσω τα κλειδιά στο γιατρό για να πάει την ηλικιωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο και εγώ θα περιμένω το λεωφορείο με την κοπέλα των ονείρων μου!».
 iefimerida

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !