Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Σουμπίνιο… τέλος στον ΟΦΗ

  • 0
     



 Σουμπίνιο... τέλος στον ΟΦΗ

Μετά τον Σέρβο (που ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν) παρελθόν από τους Κρητικούς θα αποτελέσει τελικά και ο Σουμπίνιο.
Παρά τη σχετική φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στο Ηράκλειο, η είδηση κάθε άλλο ως αναμενόμενη αντιμετωπίστηκε, ενώ πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Αναστόπουλο να μην είχε ούτε κι εκείνος γνώση του θέματος.
Οι λόγοι της αποχώρησης του Βραζιλιάνου, δε (που απείχε από τις προπονήσεις του Σαββάτου και της Δευτέρας) φέρονται να είναι δυο:

Πρώτον, οι καθυστερήσεις στις πληρωμές (αν και ο Νίκος Μαχλάς δήλωσε πρόσφατα ότι οι όλοι οι παίκτες έχουν εξοφληθεί το 95% των φετινών οφειλομένων). Και δεύτερον -σύμφωνα με άλλες πληροφορίες- σχετική εντολή που δόθηκε από πρόσωπο, το όνομα του οποίου έπαιξε πρόσφατα για να εμπλακεί στα διοικητικά του ΟΦΗ και φέρεται να έχει αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του.
Σε κάθε περίπτωση, ο Σουμπίνιο (που είχε δοθεί δανεικός για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό) θεωρείται παρελθόν για τον ΟΦΗ και δεδομένου του ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, πιθανότατα θα δοθεί δανεικός μαζί με τον Χαβίτο -είτε στον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε στην Κέρκυρα.
Έχει (και) αγώνα!
Μέσα σ’ όλα αυτά, πάντως, ο ΟΦΗ έχει και παιχνίδι -και μάλιστα κρίσιμο- την Τετάρτη με τον Λεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ». Εκεί όπου οι Κρητικοί θα αγωνιστούν χωρίς τον Μπόντορ (θλάση στους προσαγωγούς) και τον Παπουλή (αιμάτωμα στον δικέφαλο), αλλά θα έχουν ξανά διαθέσιμο τον Ζόρντι Λόπεθ, που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών. Όσο για τα πλάνα του Αναστόπουλου, περισσότερο ασφαλή συμπεράσματα θα μπορούν να βγουν απ’ την προπόνηση της Τρίτης (16:00), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.
Πηγή: sport-fm.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !