Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Φανούρης Βατσινάς: «Γιατί να είναι έκπληξη που πήγα να δώ τον ΟΦΗ;»

Πως σχολιάζει ο Φ. Βατσινάς την παρουσία του στην Πάτρα για το παιχνίδι Παναχαική-ΟΦΗ.

Φανούρης Βατσινάς: «Γιατί να είναι έκπληξη που πήγα να δώ τον ΟΦΗ;»
Εκπληξη προκάλεσε σε όλους η επανεμφάνιση του Φανούρη Βατσινά, στο παιχνίδι  του ΟΦΗ στην Πάτρα με την Παναχαική. Για τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ, η παρουσία του στο γήπεδο, δεν ήταν όμως…έκπληξη. Όπως τονίζει ο ίδιος «γιατί να είναι έκπληξη που πήγα να δώ τον ΟΦΗ; Δεν είναι η πρώτη φορά. Εχω δεί αρκετά εκτός έδρας  παιχνίδια  του ΟΦΗ. Παρακολουθώ την ομάδα. Δεν έχω σταματήσει ποτέ να την παρακολουθώ και να ενημερώνομαι. Δεν γίνεται αυτό…».

Για την παρουσία του στο παιχνίδι, τονίζει πως «πήγα να δώ το παιχνίδι. Ετσι απλά. Δεν είχε  να κάνει με κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Πήρα το αεροπλάνο και πήγα στην Πάτρα για να δώ τον ΟΦΗ».
Για την παρουσία του στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα, είπε ότι «κατέβηκα στα αποδυτήρια και έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά  και στον προπονητή, αλλά και στους διαιτητές. Ευχήθηκα σε όλους Καλές γιορτές. Αυτό είναι όλο».
Για την πρόκριση του ΟΦΗ, είπε πως «ο ΟΦΗ δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά μετράει η πρόκριση. Πάντως είδαμε με τον φίλο μου τον Αλέξη Κούγια ένα πολύ καλό μάτς. Ηταν ένα καλό παιχνίδι, ο ΟΦΗ έδωσε το δικαίωμα στην Παναχαική που ήταν πολύ καλή. Ο ΟΦΗ όμως πήρε την πρόκριση και αυτό μετράει».
Ο Φανούρης Βατσινάς δεν θέλησε να σχολιάσει τις διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ. Αλλά ούτε και την «προεδρική» του εμφάνιση, όπως την χαρακτήρισαν κάποιοι. Δεν δείχνει πάντως και τόσο αισιόδοξος  για την εξεύρεση διοικητικής λύσης, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ  στις 30 του μήνα.
cretalive

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !