Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πάθος και συγχαρητήρια από Αναστόπουλο




Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του ΟΦΗ για την σαββατιάτικη εντός έδρας αναμετρήσαμε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ.
Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του ΟΦΗ για την σαββατιάτικη εντός έδρας αναμετρήσαμε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ. Ένα ματς το οποίο θέλει προσοχή όπως άλλωστε επεσήμανε και ο Νίκος Αναστόπουλος κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης όπου όλοι οι έδειξαν μεγάλο πάθος στην εκτέλεση του προγράμματος, γεγονός που σχολίασε θετικά πολλές φορές ο τεχνικός των ασπρόμαυρων.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώυθηκε κυρίως σε δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες. Ο «Αλενατόρε» χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες που είχαν τρία γκρουπ. Στόχος της άσκησης ήταν η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας με τον «Αναστό» να μένει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις προσπάθειες και το πάθος των ποδοσφαιριστών του και πολλές φορές εξωτερίκευσε την ικανοποίησή του για τη συνέπεια που έδειχναν. Το τελευταίο 15λεπτο αφιερώθηκε στις στημένες φάσεις. Ατομική προπόνηση με τον Κώστα Χανιωτάκη έκαναν οι τερματοφύλακες.
Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για τη μάχη με τους «Αρκάδες» θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (02/12) με την τελευταία προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα. Μετά το τέλος αυτής ο έμπειρος τεχνικός θ’ ανακοινώσει την αποστολή που θ’ αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για ΠΑΟΚ
Στο μεταξύ, συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League εξέδωσε την Πέμπτη η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Οι δύο σύλλογοι έχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια άριστες σχέσεις μεταξύ τους κάτι που επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά και από τη σμερινή ανακοίνωση της κρητικής ομάδας. Αυτή, αναφέρει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει την ΠΑΕ-ΠΑΟΚ για την πανάξια νίκη που σημείωσε στο Λονδίνο επί της Τότεναμ και εξασφάλισε την πρόκριση στους 32 του Europa League», καταλήγει η ανακοίνωση.
 creteplus

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !