Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Facebook: 600.000 λογαριασμοί κλέβονται καθημερινά

Καθημερινά πάνω από 600.000 logins γίνονται εν αγνοία του χρήστη, δηλαδή περιπτώσεις λογαριασμών που έχουν δεχθεί επίθεση από χάκερς. Η … μελέτη έγινε από την εταιρία Sophos, η οποία παρέχει υπηρεσίες antivirus.
Αυτό οδήγησε το Facebook να πάρει μέτρα, δημιουργώντας δύο νέες υπηρεσίες ασφαλείας, την Trusted Friends και το App Passwords.
Η πρώτη λειτουργία αφορά χρήστες οι οποίοι έχουν «κλειδωθεί έξω» από Facebook καθώς δεν αναγνωρίζεται το email ή ο κωδικός τους. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρήστης μπορεί να εξουσιοδοτήσει 3 έως 5 έμπιστους φίλους στους οποίους θα σταλούν τα στοιχεία επαναφοράς τους λογαριασμού.

Το App Passwords, δημιουργεί ξεχωριστούς κωδικούς για την είσοδο σε third party εφαρμογές, ώστε η υποκλοπή του βασικού κωδικού να γίνεται δυσκολότερα. Η ενεργοποίηση γίνεται από τα Account Settings – Security – App Passwords, αυξάνοντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας μέσα στο Facebook.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !