Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Πέμπτη αγωνιστική του Champions League


Τελικός πρόκρισης για Ολυμπιακό

Το ξεκαθάρισμα συνεχίζεται και σε κάποιες περιπτώσεις ολοκληρώνεται στην πέμπτη αγωνιστική του Champions...
League. Άλλοι θα τσεκάρουν εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης ή τουλάχιστον τους «32 του Champions League, ενώ άλλοι θα αποχαιρετήσουν πρόωρα τα ευρωπαϊκά τους σχέδια για φέτος. Ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Τετάρτης τα Νάπολι-Μαν. Σίτι, Λιόν-Άγιαξ και Μαν. Γιουνάιτεντ-Μπενφίκα.

1ος όμιλος

Μεγάλο ματς, που θα κρίνει ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Μπάγερν στους «16», διεξάγεται στο Σαν Πάολο ανάμεσα σε Νάπολι και Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα της νότιας Ιταλίας, που θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, δεν υπολογίζει στη βοήθεια του τιμωρημένου Ζουνίγκα και του τραυματία Ντοναντέλ. Οι «πολίτες», που προελαύνουν στην Premiership, θεωρητικά βολεύονται και με την ισοπαλία, αλλά ενδεχόμενη νίκη θα καταστήσει εφικτό στόχο ακόμη και την πρώτη θέση εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική.

Η Μπάγερν έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση, ενδεχομένως και την πρωτιά, υποδεχόμενη τη Βιγιαρεάλ. Οι Βαυαροί, που προέρχονται από εντός έδρας ήττα από τη Ντόρτμουντ και είδαν τη διαφορά τους από τους πρωταθλητές να μειώνεται στους δύο βαθμούς, δεν υπολογίζουν στον τραυματία Σβαϊνστάιγκερ και τον τιμωρημένο Μπαντστούμπερ. Η Βιγιαρεάλ, δίχως βαθμό ακόμη στον όμιλο και με απλώς μαθηματικές ελπίδες για την τρίτη θέση, θα παραταχθεί αποδεκατισμένη στο Μόναχο. Ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ρόσι, Νιλμάρ, Κάνι, Καμούνιας, Σαπάτα, Ροντρίγκες και Ζεράρ.

Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Μπάγερν Μονάχου-Βιγιαρεάλ
Διαιτητής: Μάρκους Στρόμπεργκσον (Σουηδία)

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Μπάγερν Μονάχου 10 (8-3)
2) Μάντσεστερ Σίτι 7 (6-4)
3) Νάπολι 5 (6-5)
4) Βιγιαρεάλ 0 (1-9)

Η τελευταία αγωνιστική (07/12)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου
Βιγιαρεάλ-Νάπολι

2ος όμιλος

Η Ίντερ μετρά τρεις σερί νίκες και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Το ταξίδι στην Τουρκία για το ματς με την Τραμπζονσπόρ είναι δύσκολο και γίνεται ακόμη δυσκολότερο από τις απουσίες βασικών παικτών. Εκτός πλάνων του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι οι Σνάιντερ, Μαϊκόν και Ναγκατόμο. Οι «νερατζούρι» θέλουν τη ρεβάνς για την ήττα τους στην πρεμιέρα. Οι γηπεδούχοι, που με νίκη ελπίζουν ακόμη και για πρωτιά, αλλά με ήττα κινδυνεύουν να τερματίσουν τελευταίοι, αναμένεται να παίξουν χωρίς τον Μάρεκ Τσεχ.

Στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει τη Λιλ χωρίς τον τιμωρημένο Ντούμπια, αλλά και τους σοβαρά τραυματίες Ακινφέεφ, Τόσιτς, Μαρκ Γκονζάλες και Νέτσιντ, αλλά επανέρχεται μετά από πολύμηνη αποχή ο Χόντα. Για τους πρωταθλητές Γαλλίας, που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πεντρετί και Μπάσα.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λιλ (19:00)
Διαιτητής: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)

Τραμπζονσπόρ-Ίντερ
Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Ίντερ 9 (6-4)
2) ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5 (7-5)
3) Τραμπζονσπόρ 5 (2-4)
4) Λιλ 2 (4-6)

Η τελευταία αγωνιστική (07/12)

Ίντερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Λιλ-Τραμπζονσπόρ

3ος όμιλος

Ντέρμπι κορυφής διεξάγεται στο «Ολντ Τράφορντ» ανάμεσα σε Μαν. Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα. Ο νικητής εξασφαλίζει την πρώτη θέση, ενώ με ισοπαλία περνούν στους «16» και οι δύο ομάδες. Ο τιμωρημένος Νεμάνια Βίντιτς θα είναι ο μεγάλος απών για τους πρωταθλητές Αγγλίας, που μετρούν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες ως γηπεδούχοι απέναντι σε ομάδες της Πορτογαλίας. Οι «αετοί» θα παραταχθούν χωρίς σημαντικές απουσίες.

Η Βασιλεία θέλει να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση υποδεχόμενη την ουραγό και δίχως βαθμό Οτελούλ Γκαλάτι. Οι Στόκερ, Γιάπι και Φόσερ θα λείψουν από τους πρωταθλητές Ελβετίας, ενώ ο Κοστίν Σέρτζιου είναι τιμωρημένος για τους Ρουμάνους.

Οτελούλ Γκαλάτι-Βασιλεία
Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Χάγκεν (Νορβηγία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπενφίκα
Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8 (8-4)
2) Μπενφίκα 8 (5-2)
3) Βασιλεία 5 (6-7)
4) Οτελούλ Γκαλάτι 0 (1-7)

Η τελευταία αγωνιστική (07/12)

Μπενφίκα-Οτελούλ Γκαλάτι
Βασιλεία-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

4ος όμιλος

Εύκολο έργο έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και ετοιμάζεται να «καπαρώσει» και την πρώτη θέση υποδεχόμενη τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εκτός πλάνων του Ζοσέ Μουρίνιο είναι οι τραυματίες Κακά, Μαρσέλο, Ντι Μαρία, Αρμπελόα και Καρβάλιο, αλλά ο Σαχίν αναμένεται (επιτέλους) να αγωνιστεί. Σημαντικές απουσίες για τους πρωταθλητές Κροατίας αποτελούν οι τραυματίες Σίμουνιτς και Κελάβα.

Μεγάλο ματς διεξάγεται στο «Ζερλάν» ανάμεσα σε Λιόν και Άγιαξ. Η γαλλική ομάδα θέλει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Λόβρεν και Μενσά θα απουσιάσουν, αλλά έχουν αποθεραπευτεί πλέον οι Λόπες και Μπάστος. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας έχουν σημαντικές απουσίες, καθώς ο Φρανκ Ντε Μπουρ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Μπόιλεσεν, Σίλβα, Ντε Γιονγκ, Σίγκθορσον και Μπουλίκιν.

Ρεάλ Μαδρίτης-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Διαιτητής: Άλαν Κέλι (Ιρλανδία)

Λιόν-Άγιαξ
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Ρεάλ Μαδρίτης 12 (10-0)
2) Άγιαξ 7 (6-3)
3) Λιόν 4 (2-6)
4) Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0 (0-9)

Η τελευταία αγωνιστική (07/12)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν
Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης
sportfm

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !