Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Χειροπέδες στον κομμωτή των διασήμων

http://trixa.gr/wp-content/uploads/2011/09/hair_salon_image1.gifΣοκ στους κύκλους της εγχώριας showbiz από τη σύλληψη διάσημου κομμωτή. Οι αστυνομικοί έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση πέρασαν χειροπέδες στον Mr Nicolas, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομορφιά, και τον οδήγησαν στις δικαστικές αρχές με την κατηγορία της φοροδιαφυγής, καθώς χρωστάει στο Δημόσιο ποσό που ξεπερνά τα 232.000 ευρώ.

Η είδηση της σύλληψης του Νίκου Παπακωνσταντίνου-Τζιβανάκη, στα χέρια του οποίου πολλοί επώνυμοι έχουν εμπιστευτεί την κόμη τους, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία χθες το πρωί στους κοσμικούς και τους επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας. Και πώς να μη συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού από τα σαλόνια των κομμωτηρίων του και από το ψαλίδι του έχουν περάσει ηθοποιοί, τραγουδίστριες, μοντέλα αλλά και η αφάν γκατέ των πλουσιότερων κυριών της ελληνικής πρωτεύουσας.


Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του Nicolas ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του κομμωτή, τον έθεσαν υπό στενή επιτήρηση. Χθες τις πρώτες πρωινές ώρες άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν έξω από το σπίτι του. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, περίμεναν τον γνωστό κομμωτή να κάνει την εμφάνισή του. Στις 08.10 ο 46χρονος ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων βγήκε από την οικία του και κατευθύνθηκε προς την Κηφισιά. Οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν διακριτικά και λίγη ώρα αργότερα τον σταμάτησαν στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Κοκκιναρά.

Αμέσως ο Νίκος Παπακωνσταντίνου-Τζιβανάκης, όπως είναι το όνομά του, οδηγήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης.

Τα βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο του 46χρονου επιχειρηματία -ο κομμωτής φέρει την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Nicola
as AEBE- ανέρχονται σε 232.267,40 ευρώ. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του «Νίκολας» είναι η εξής: Στις 7 Ιουνίου του 2011 ο προϊστάμενος της ΔΟΥ ΦΑΒΕ Αθηνών αιτήθηκε προς τον οικονομικό εισαγγελέα την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κομμωτή-επιχειρηματία. Ακολούθως ο αρμόδιος εισαγγελέας έδωσε εντολή στην Οικονομική Αστυνομία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας παράλληλα -στην περίπτωση που συντρέχουν λόγοι- τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οταν το δικαστικό τμήμα της Οικονομικής Αστυνομίας ενημέρωσε ότι η οφειλή του κατηγορούμενου κομμωτή παραμένει ανεξόφλητη, διετάχθη η σύλληψή του.

Παράλληλα, στο… ξεσκόνισμα που έκανε η αστυνομία διαπίστωσε ότι επιπλέον σε βάρος του 46χρονου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών βάσει της οποίας έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών για το αδίκημα της εκβίασης.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τον οδήγησαν χθες το μεσημέρι ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον για παραβάσεις του νόμου 1882 του 90 (περί μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο και τρίτους) παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί. Ωστόσο, ζήτησε από την έδρα και έλαβε προθεσμία για αύριο το πρωί προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Στο μεταξύ, με απόφαση της έδρας αφέθηκε ελεύθερος και θα παρουσιαστεί αύριο μόνος του στο δικαστήριο για να δικαστεί.
espressonews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !