Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τα "πίνανε" μαζί για να τον... ληστέψουν και μετά συνέχισαν μόνοι τους σε άλλο μπαρ

Το "φυσάει και δεν κρυώνει" ένας 45χρονος Ηρακλειώτης που οι ίδιοι του οι φίλοι του "έστησαν" ολόκληρη παγίδα για να τον ληστέψουν.

Το βράδυ του Σαββάτου για την ακρίβεια, δύο φίλοι του 45χρονου, 20 ετών έκαστος, τον κάλεσαν να βγουν για διασκέδαση σε κέντρο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του.

Ενώ τα "πίνανε" οι δύο νεαροί έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Προφασίστηκαν ότι πάνε λίγο έξω, αφήνοντας το θύμα του ανυποψίαστο να διασκεδάζε.....
πήγαν στο σπίτι του που είναι πλησίον του κέντρου, το άνοιξαν και το "άδειασαν".

Συγκεκριμένα αφαίρεσαν δύο φορητούς υπολογιστές, αξίας 1500 ευρώ περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, και εξαφανίστηκαν.

Ο 45χρονος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει καθώς αργούσαν οι δύο "φίλοι" του. Όταν πήγε σπίτι του κατάλαβε τί έχει συμβεί και έτρεξε αμέσως στην αστυνομία.

Αμέσως άρχισε έρευνα για να εντοπιστούν οι ευφάνταστοι δράστες, οι οποίοι και εντοπίστηκαν σε άλλο μπαρ του Ηρακλείου να γλεντάνε με τα χρήματα του φίλου - θύματός τους.
flashnews

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !