Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τώρα κλέβουν και τους καυστήρες - Έχουν ρημάξει τα εξοχικά

Μπορεί να πας στο εξοχικό σου και να έχουν σηκώσει το λεβητοστάσιο, ή... και όλο τον οικιακό εξοπλισμό. Τίποτα πλέον δεν είναι σίγουρο μέχρι την επόμενη επίσκεψη.Στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ στον Θεολόγο Φθιώτιδας, ο ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας, που την επισκέφθηκε χθες μετά από αρκετό καιρό, διαπίστωσε έκπληκτος ότι του είχαν "σηκώσει" τον καυστήρα μαζί με τον πίνακα ελέγχου και τις ηλεκτροβάνες.
t, στην Αράχωβα πρόσφατα σε συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, άδειασαν στην κυριολεξία δύο σπίτια, παίρνοντας όλο τον οικιακό εξοπλισμό, μέχρι και τις μπανιέρες.
Οι ιδιοκτήτες είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι και αναζητούν λύσεις, όπως η κοινή φύλαξη και η τοποθέτηση κοινών συστημάτων συναγερμού στον περιβάλλοντα χώρο, αφού δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει μέχρι την επόμενη επίσκεψη.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται να επισκεφθούν τα εξοχικά τους και έχουν βάλει πωλητήριο, αλλά τέτοιες εποχές είναι "κομματάκι δύσκολο" να βρουν αγοραστές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !