Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τα Windows 8 θα έχουν μικρότερη κατανάλωση μνήμης

Η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 8, και όλο και αποκαλύπτει νέα στοιχεία … για το νέο της λειτουργικό σύστημα.
Ένα από τα σημαντικά στοιχεία που αποκάλυψε η εταιρία, είναι το γεγονός οτι τα νέα Windows θα καταναλώνουν λιγότερη μνήμη συστήματος.
Σύμφωνα λοιπόν, με δύο screenshots από το Windows Task Manager, που παρουσίασε ο Steven Sinofsky, διευθύνων στο τμήμα Windows της Microsoft, μπορούμε να δούμε πόσο πιο άνετα τρέχουν τα Windows 8 σε απλούς υπολογιστές ακόμα και σε Netbooks.
Έτσι λοιπόν σε ένα Windows 7 netbook σε κατάσταση αδράνειας η μνήμη που καταλαμβάνει το σύστημα είναι 404ΜΑ ενώ τα Windows 8 χρησιμοποιούν 281ΜΒ, δηλαδή 43% λιγότερο μνήμη
Όλα αυτά βέβαια είναι για τις ανάγκες των παρουσιάσεων μιας και το πόσο μνήμη καταναλώνουν πραγματικά τα Windows 8 θα το δούμε όταν πάρουμε στα χέρια μας την πρώτη δοκιμαστική έκδοσή τους.
http://techit.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !