Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αλέξης Γεωργούλης:Τώρα και επιχειρηματίας στη Λάρισα!


Ισχύουν οι...εισαγωγές-εξαγωγές λαδιού;
Ο Αλέξης Γεωργούλης, που τα τελευταία δύο χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, σε συνέντευξη που έδωσε στην Real Life μίλησε για τα νέα επιχειρηματικά του βήματα, τα παραπάνω κιλά που προστέθηκαν στη σιλουέτα του ενώ ..
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
...αναφέρει σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να γίνεται ελαιοπαραγωγός και να σχεδιάζει εξαγωγές ελαιολάδου από την Ελλάδα στην Αμερική: ''Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα ήταν καλή ιδέα να το κάνω αλλά δεν έχω σχέση με λάδια και λαδώματα''.

Επιπλέον, ο 37χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, δοκιμάζει εδώ και μερικούς μήνες τις ικανότητές του στο χώρο των επιχειρήσεων, μιας και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα έχει ανοίξει το δικό του κατάστημα με ρούχα. Το όνομα που του έχει δώσει είναι ''G Room'', πρόκειται για ένα πολυχώρο 500 τμ στην καρδιά της πόλης και μάλιστα, είναι ένα κατάστημα εξ ολοκλήρου φτιαγμένο με ανακυκλώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Ύστερα από ένα μήνα κατά τον οποίο ο Αλέξης παρέμεινε στην Ελλάδα, για να δει την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, επέστρεψε στο Λος Άντζελες όπου ετοιμάζει μια νέα ταινία. Προς το παρόν δεν ανακοινώνει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του ένθετου, θα συμμετάσχει σε μια νέα ταινία, παραγωγή της Ρίτας Γουίλσον, της Ελληνοαμερικανίδας συζύγου του Τομ Χανκς.

Τέλος, σχετικά με τα λίγα παραπάνω κιλάκια που προστέθηκαν στη σιλουέτα του, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: ''Τα έχω πάρει τα κιλάκια μου από τις διακοπές.''
tlife

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !