Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Το Facebook πρόσθεσε το κουμπί «εγγραφή» και στα σχόλια

Με την νέα λειτουργία εγγραφής επιτρέπει σε χρήστες να εγγράφονται σε σχολιαστές με ένα μόνο κλικ, ενώ δίνει και στους σχολιαστές την δυνατότητα να αυξήσουν τον αριθμό των εγγραφόμενων σε αυτούς. Σε ορισμένες δε, περιπτώσεις θα εμφανίζει και τον αριθμό των εγγραφομένων δίπλα στο κουμπί.

Ο σύνδεσμος αυτός θα εμφανίζεται μόνο σε δημόσια σχόλια που γίνονται από χρήστες του κοινωνικού δικτύου οι οποίοι επιτρέπουν σε άλλους χρήστες να τους ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί φυσικά μία εξέλιξη για την λειτουργία του συστήματος της εγγραφής,, το οποίο μόλις πριν από ένα μήνα προστέθηκε από τον κοινωνικό δίκτυο στα προφίλ των χρηστών.
Για όσους δεν την γνωρίζουν, επιτρέπει στον οποιοδήποτε να εγγραφεί σε χρήστες οι οποίοι φυσικά το έχουν επιτρέψει και να ενημερώνονται για όλες, τις περισσότερες ή τις πλέον σημαντικές ενημερώσεις τους. Αυτές οι ενημερώσεις εμφανίζονται μετά κανονικά στην ροή νέων όπως γινόταν μέχρι τώρα, απλά μπορεί πλέον ο καθένας να συγκεκριμενοποιήσει με πιο ευέλικτο τρόπο για το από ποιους και πόσο θα ενημερώνονται.
Το Facebook επίσης υποστηρίζει πια και την εγγραφή σε άτομα με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να είστε φίλοι, τα οποία όμως και πάλι πρέπει να το έχουν επιτρέψει αυτό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !