Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Κάρπαθος: ''Eξέδιδαν 15χρόνη σε μεγαλογιατρούς''!

Συγκλονίζει η κατάθεση ενός 15χρονου κοριτσιού από την Ουγγαρία, που ζούσε φυλακισμένο, αναγκασμένο να εκδίδεται καθημερινά
Σε πραγματικό θρίλερ για τρεις γνωστούς γιατρούς της Καρπάθου εξελίσσεται η δικαστική έρευνα για την φρικιαστική υπόθεση σωματεμπορίας ανηλίκων, με θύματα δύο παιδιά που διέμεναν σε ίδρυμα στην Ουγγαρία. Από τις μαρτυρικές καταθέσεις, φέρεται να προέκυψε ότι είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί τους με αποτέλεσμα να....
ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη και να κινείται η διαδικασία για την κλήτευσή τους ενώπιον του Ανακριτή!

Στην κατάθεσή της, η 15χρονη, που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, είπε ότι....
διέμενε στο Kecskemet της Ουγγαρίας σε ένα διαμέρισμα της πρόνοιας μαζί με 4 ακόμη κοπέλες διότι οι γονείς της είχαν χωρίσει. Η 16χρονη φίλη της, που ήδη βρισκόταν στην Ελλάδα, της απέστειλε, όπως είπε, ένα μήνυμα στο Facebook για να την επισκεφθεί στη χώρα μας και εκείνη δέχτηκε ταξιδεύοντας στη χώρα μας με τη χρήση προσωρινού δελτίου ταυτότητας!

Για την έκδοση του προσωρινού δελτίου αλλά και για τη μεταφορά της στην Ελλάδα μερίμνησε ένας Έλληνας ονόματι "Κώστας" οδηγός λεωφορείου, έναντι αμοιβής, ενώ στην Αθήνα την παρέλαβε ένας Αλβανός.

Με το που έφτασε στην Κάρπαθο η 16χρονη φίλη της της εκμυστηρεύτηκε ότι την αναζητεί η αστυνομία στην Ουγγαρία και ότι μια 33χρονη την εξέδιδε στο νησί προσθέτοντας ότι χρειαζόταν τα χρήματα για να κάνει έκτρωση.

Την επόμενη ημέρα το πρωί η 33χρονη της είπε ότι θα εργάζεται για εκείνη και θα εκδίδεται σε πελάτες μέχρι που να επιστρέψει η 16χρονη φίλη της από την Αθήνα, όπου θα ταξίδευε μαζί της, για να υποβληθεί σε έκτρωση.

Η 15χρονη αρνήθηκε και όταν έσπευσε να φύγει διαπίστωσε ότι έλειπαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα ενώ η 33χρονη την απειλούσε. Ξεκίνησε, όπως είπε, να εκδίδεται από την 2α Οκτωβρίου και συνέχισε έως την 11 Οκτωβρίου, ενώ τα 50 ευρώ της «βίζιτας» τα έπαιρνε, όπως είπε, όλα η 33χρονη.

Υποστήριξε επιπλέον ότι η 33χρονη εξέδιδε γυναίκες στο νησί την τελευταία 3ετία. Κλήθηκε να κατονομάσει άτομα με τα οποία συνερέθηκε ερωτικά έναντι αμοιβής και αφού επεσήμανε ότι ήταν πολλοί ισχυρίστηκε ότι σε οικία όπου διέμενε η 33χρονη είχε έλθει γνωστός ιατρός του νησιού, ο οποίος μάλιστα δεν την πλήρωσε γιατί είχε κάνει συμφωνία μαζί της, να μην πληρώνει και σε αντάλλαγμα να εξετάζει δωρεάν τα "κορίτσια" που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη!

Συνευρέθηκε ερωτικά, όπως υποστήριξε, παραπέρα και με ένα άλλο γιατρό συνάδελφο του πρώτου ο οποίος δεν πλήρωσε γιατί είχε κάνει την ίδια συμφωνία. Σύμφωνα με τη dimokratikionline.gr, συνευρέθηκε με ακόμη έναν ιατρό ο οποίος κατέβαλε 50 ευρώ.

Η 16χρονη φίλη της, που μεσολάβησε για να έρθει η 15χρονη στην Αθήνα, υποστήριξε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 6 ετών ενώ την είχε χτυπήσει με μαχαίρι.

Στις αρχές του 2011 άρχισε να δουλεύει ως πόρνη στο δρόμο και μετά από λίγο διάστημα κάποιοι την πήραν υπό την προστασία τους. Η 33χρονη, όπως είπε, ήθελε να την αγοράσει από την Ουγγαρία έναντι 1.000 ευρώ από κάποιον "Dinok".

H 33χρονη μαζί με δύο Καρπάθιους, που τους κατονομάζει, την αγόρασαν την 16η Ιουλίου 2011 στην Ουγγαρία. Αφού περιγράφει το ταξίδι της προς την Κάρπαθο εκθέτει ότι ο Αλβανός την μετέφερε στα προκαθορισμένα ραντεβού με "πελάτες" και συγκεκριμένα σε Έλληνες, Αλβανούς, Πακιστανούς και Αιγύπτιους.

Ημερησίως είχε 8 ραντεβού και συναντούσε τους πελάτες σε παραλίες, σε σπίτια, σε αυτοκίνητα αλλά και στην οικία της 33χρονης. Η "βίζιτα" κόστιζε 50 ευρώ για μια ερωτική επαφή, 70 για δύο και για μια ώρα 100 ευρώ. Τα λεφτά τα εισέπραττε η 33χρονη και η ίδια δεν έπαιρνε τίποτα.
Από τους τακτικούς πελάτες της ήταν ένας από τους ιατρούς που κατονόμασε και η 15χρονη. Ο Αλβανός κατηγορούμενος, όπως ισχυρίστηκε, την μετέφερε και στην Αθήνα όπου εργάστηκε σε οίκο ανοχής για πέντε μέρες. Τρεις μέρες αργότερα έμαθε ότι ήταν έγκυος και την 11η Οκτωβρίου υποβλήθηκε σε έκτρωση σε ιδιωτικό ιατρό της Αθήνας.

Είπε ότι ήταν εκείνη που δελέασε μέσω του Facebook την 15χρονη για να έλθει στην Αθήνα και υποστήριξε ότι έλεγχο στην σελίδα της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης είχε η 33χρονη ενώ ισχυρίστηκε ότι εκδιδόταν και στην Ουγγαρία.

Στα πλαίσια της έρευνας κατέθεσε ένας 32χρονος κάτοικος Αλβανίας ο οποίος και ομολόγησε ότι ο κατηγορούμενος ομοεθνής του είχε πάρει την 15χρονη για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν είχε επαφή τελικώς και ότι του είχε πει ότι ήταν 20 ετών.
eglimatikotita.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !