Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Είναι «τρελοί» αυτοί οι Ιάπωνες!


Δείτε... γιατί!

Είναι γνωστό πως οι Ιάπωνες σε θέματα τεχνολογίας είναι πολύ μπροστά. Τόσο, που έχουν ήδη φτάσει στη δημιουργία της κομμώτριας... ρομπότ!

Όπως λοιπόν πηγαίνουμε το αυτοκίνητο στο αυτόματο πλύσιμο, έτσι θα καθόμαστε και στο λουτήρα και θα αφήνουμε στο κεφάλι μας στην κομμώτρια με τα... 24 δάχτυλα, για λούσει και να στεγνώσει τα μαλλιά μας.

"Μαλακτικό να βάλω;"
"Μαλακτικό να βάλω;"
Το νέο ρομπότ παρουσιάστηκε στην ετήσια έκθεση τεχνολογίας CEATEC στο Τόκιο. Μαζί του παρουσιάστηκαν επίσης το ρομπότ που κάνει ποδήλατο, ο ρομποτικός γιατρός και τα ρομποτικά αρκουδάκια!
"Έχω και ποδήλατο, πάμε μια βόλτα;"
"Έχω και ποδήλατο, πάμε μια βόλτα;"
Το ρομπότ-κομμώτρια (ή μάλλον βοηθός κομμώτριας), που είναι προϊόν της εταιρίας Panasonic, χρησιμοποιεί άκρως εξελιγμένα και ευαίσθητα μηχανικά δάχτυλα για να κάνει μασάζ στο κεφάλι του πελάτη, ενώ το λούζει με νερό και σαμπουάν, περίπου όπως ένα πλυντήριο οχημάτων πλένει ένα αυτοκίνητο, ενώ μετά το στεγνώνει.

Το ρομπότ που κάνει ποδήλατο έχει εξελιχθεί και πια δεν κάνει μόνο μικρούς κύκλους γύρω-γύρω, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ανεβαίνει και μια ανηφορική ράμπα.
"Καθήστε να σας εξετάσω"... Ρομπότ... γιατρός
"Καθήστε να σας εξετάσω"... Ρομπότ... γιατρός
"Κουνήσου! Κάποιος έρχεται..."
"Κουνήσου! Κάποιος έρχεται..."
Το ρομποτικό αρκουδάκι της Fujitsu έχει σχεδιαστεί για να κρατά συντροφιά σε παιδιά και σε μοναχικούς ενήλικους που δε λένε να μεγαλώσουν. Διαθέτει μια κρυφή κάμερα στην μύτη του, μαζί με άλλους αισθητήρες, που του επιτρέπουν να ενεργοποιείται μόνο του, μόλις «βλέπει» ότι το πλησιάζουν άνθρωποι, οπότε τους κουνάει χαρούμενα το χέρι του.

newsit

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !