Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Κολύμπησε από την Πελοπόννησο στα Χανιά

Για την προβολή του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης "Ορίζοντας"

Κολύμπησε από την Πελοπόννησο στα Χανιά
Στην περιοχή Μπάλος της Κισάμου, έφθασε σήμερα το πρωί ο αθλητής και γιατρός Γεώργιος - Ιωάννης Τσιάνος, ο οποίος ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τετάρτης με αφετηρία τις ακτές της Πελοποννήσου και διέσχισε μια απόσταση που υπερβαίνει τα 100 χιλιόμετρα, μένοντας 28 ώρες μέσα στη θάλασσα.


    Το εγχείρημα του 35χρονου, είχε ως στόχο την προβολή του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης "Ορίζοντας", που δραστηριοποιείται στα Χανιά και βρίσκεται στο πλευρό παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Μέσω του εγχειρήματος αυτού, ο Γεώργιος Τσιάνος, αποσκοπούσε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου, ώστε να γίνουν εθελοντές και δωρητές αίματος και μυελού των οστών.

    Εμφανώς εξαντλημένος αλλά απολυτως καλά στην υγεία του, δήλωσε " Το μήνυμα είναι η προσφορά και ο υγιής αθλητισμός, αυτό μόνο".

    " Η υπερπροσπάθεια του υπεραθλητή ας αποτελέσει παράδειγμα για την κοινωνία μας", δήλωσε η αντιδήμαρχος Χανίων Χρυσούλα Χατζηδάκη που υποδέχτηκε τον τολμηρό αθλητή στα Χανιά.

ΑΜΠΕ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !