Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

«Σώσον Κύριε τον λαόν σου»

Σε κυκλοφορία αύριο το λεωφορείο με την Τζούλια Αλεξανδράτου… καλόγρια!


Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε πέντε σεξοβόμβες καλόγριες να βολτάρουν στους δρόμους της Αθήνας πάνω σε ένα διώροφο τουριστικό λεωφορείο και να λικνίζονται ρυθμικά στους ρυθμούς του απολυτίκιου «Σώσον Κύριε τον λαόν σου» που θα ψάλλει ο ιερέας που θα τις συνοδεύει κρατώντας στο ένα χέρι το κινητό και στο άλλο την αγιαστούρα; Κι όμως, αυτή η εικόνα θα επικρατεί από αύριο στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό το concept αποτελεί ιδέα του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη για να προμοτάρει τη νέα του ταινία «Οι Πόντιοι New Generation», που θα κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα στις 13 Οκτωβρίου σε εξήντα αίθουσες σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Για μία εβδομάδα τουλάχιστον αυτό το λεωφορείο θα γυρίζει σε όλη την Αθήνα, ξεκινώντας από τους κεντρικούς δρόμους και φτάνοντας μέχρι την Κηφισιά. Έτσι θα βλέπουμε την... Τζούλια Αλεξανδράτου για μία εβδομάδα να κυκλοφορεί στην Αθήνα ντυμένη καλόγρια!
  gossip-tv.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !