Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν καταιγιστικός για τον πρίγκιπα και τον Βλάση Τσάκα. Το μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι «πράσινοι» θα γίνουν ρεζίλι, ενώ ο φερόμενος εκπρόσωπος τους υποτιμά.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δεν θεωρεί σοβαρά τα πράγματα, καθώς έχει περάσει ένας μήνας και ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ παρουσιάζει διάφορες δικαιολογίες και δεν έρχεται στην Ελλάδα. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στο γήπεδο του «τριφυλλιού» και τον Στέφανο Καπίνο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6
Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού: «Πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Ο Βωβός αντιπροσωπεύει το εμπορικό κέντρο που θέλει να φτιάξει και ο Παναθηναϊκός έχει το δικό του θέμα. Δεν ξέρω πώς το τρέχει ο Παναθηναϊκός και τι γίνεται με το γήπεδο, όμως γνωρίζω τα θέματα του εμπορικού κέντρου πηγαίνουν καλά. Δεν έχει καμία σχέση ο Βωβός με την κατασκευή του γηπέδου. Ωστόσο, είναι αλληλένδετα τα συγκεκριμένα θέματα. Αν γίνει το ένα, θα γίνει και το άλλο. Με κάποιες παραχωρήσεις από τις δύο πλευρές θα προχωρήσει η υπόθεση».
Για την υπόθεση του πρίγκιπα: «Το θέμα στον Παναθηναϊκό είναι πως αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε ποιος ενδιαφέρεται για το γήπεδο της ομάδας. Αν λέει η οικογένεια Βαρδινογιάννη λέει πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και δίνει το 54,7% των μετοχών της, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Εκείνος που έχει το 54,7% των μετοχών πρέπει να απευθυνθεί πρώτα στους μετόχους και να πει στους υπόλοιπους μετόχους πως θέλει να διαθέσει τις μετοχές του.
Αν κανένας από τους μετόχους δεν επιθυμεί να πάρει τις μετοχές, τότε ο μεγαλομέτοχος δίνει τις μετοχές σε κάποιον τρίτο. Τα 15 εκατ. ευρώ που θα βάλει ο πρίγκιπας πρέπει να το κάνει στην ΑΜΚ και όχι να πει ότι θα αγοράσει τον Παναθηναϊκό με το συγκεκριμένο ποσό. Πρέπει να γίνει πρώτα ΑΜΚ και μετά να πάει στον Βαρδινογιάννη να μιλήσει με τον Βαρδινογιάννη. Είναι λίγο περίπλοκη η υπόθεση.
Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Τσάκας και να λέει ότι “εγώ θα διώξω όλο το Δ.Σ. και όλο το προσωπικό, χωρίς να με νοιάζει αν ο ΠΑΟ θα μείνει ακυβέρνητος για έναν μήνα”. Είναι υποτιμητικά τα όσα είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και για την ομάδα. Αυτό ήταν το παράπονό μας. Δεν μπορεί ο κάθε Τσάκας να λέει ό,τι θέλει. Θα γίνουμε ρεζίλι. Δεν γίνεται να μιλάει έτσι… Η εκτίμησή μου είναι ότι όταν ένας αγοραστής της επιφάνειας του πρίγκιπα –ενώ έχει περάσει ένας μήνας– παρουσιάζει διάφορες δικαιολογίες και δεν έρχεται, δεν υπάρχει σοβαρή αντιμετώπιση από πλευράς του. Μία οι απεργίες και μία πέθανε ο παππούς του… Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».
Για την Arboris Capital: «Όταν εκλέξαμε τη διοικούσα επιτροπή και είχαμε πει –αυτό είναι γραμμένο στα πρακτικά– πως η τετραμελής επιτροπή να εξετάζει οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει για τον Παναθηναϊκό, να το φέρνει στο Διοικητικό Συμβούλιο για να το συζητήσουμε. Δεν είναι μπαλακι η συγκεκριμένη ιστορία. Δεν μπορούμε να είμαστε όλα τα μέλη σε επαφή με την Arboris Capital, είπαμε η διοικούσα επιτροπή να μάθει τι ακριβώς ζητάει η συγκεκριμένη εταιρεία και τι θέλει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, στις 4 Νοεμβρίου –που θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων– να δώσουμε την οριστική απάντηση στην Arboris Capital. Όποιος έρθει πρώτος, αυτός θα πάρει τον Παναθηναϊκό. Αν έρθει ο πρίγκιπας και βάλει 15 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ, τότε δεν θα γίνει τίποτα με την Arboris Capital».
Για την εικόνα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν: «Σίγουρα του λείπουν κάποια πράγματα, όμως έχει ένα προσόν: οι καινούργιοι παίκτες της ομάδας θέλουν να διακριθούν και να αποκτήσουν ένα μέλλον για τον Παναθηναϊκό. Έχουν το πάθος που δεν είχαν οι προηγούμενοι παίκτες. Υπάρχει μια ομοιογένεια και ένα σύνολο, χωρίς να ξεχωρίζει κάποιος με μεγάλη διαφορά. Ο Λέτο ξεχωρίζει, χωρίς να έχει το όνομα του Σισέ ή του Σίλβα. Ο Φερέιρα έδωσε την ελευθερία στον παίκτη να παίζει όπου θέλει και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά φέτος στον Παναθηναϊκό».

Για τον Στέφανο Καπίνο: «Είναι ένα παιδί με πάρα πολλά προσόντα. Ψηλός, ωραίο κορμί, έχει ευλυγισία και εκρηκτικότητα που δύσκολα βρίσκεις σε παιδιά 17 ετών. Το μέλλον τού ανήκει, αρκεί να είναι προσγειωμένος όπως είναι. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξουν ο Φερέιρα και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο είναι πως δεν μπορεί να παίξει σε όλο το πρωτάθλημα μόνος του. Χρειάζεται ξεκούραση. Πιστεύω ότι όλα αυτά θα τα υπολογίσει ο Αλεξούδης, ο οποίος θα προτείνει κάποια πράγματα στον Φερέιρα για τον Καπίνο».
gazzetta