Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Στροφή των αγοραστών σε μικρά και παλιά ακίνητα


Πτώση ως και 20% στις τιμές των σπιτιών

Πτώση τιμών έως και 20%, στροφή σε κατοικίες μικρού εμβαδού και παλαιότητας άνω των 25 ετών, είναι τα χαρακτηριστικά της κτηματαγοράς στη χρονιά που διανύουμε, σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα της Remax.

Στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις η μείωση είναι γύρω στο 15% ενώ πιο μεγάλη σε περιοχές με υψηλές τιμές πώλησης.

Το πρώτο μισό του 2011 το ενδιαφέρον των αγοραστών συνέχισε να υπάρχει σε παλαιά διαμερίσματα τα οποία πωλούνται σε πιο χαμηλές τιμές σε σχέση πάντα με τα αντίστοιχα νεόδμητα και σε μικρότερου εμβαδού, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν.

Mάλιστα το 50% των αγοραστών στράφηκε σε σπίτια ηλικίας άνω των 25 ετών, ενώ μόλις το 2 στους 10 Έλληνες στράφηκαν στην αγορά νέων σπιτιών, μέχρι 5 ετών.

Επίσης, υπάρχει σαφής προτίμηση κατά 80% στις μικρές και μεσαίες κατοικίες, μέχρι 110 τ.μ. Στην Αττική το ποσοστό έφτασε το 72% και στη Θεσσαλονίκη το 74% ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα το 90%.

newsbeast

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !