Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

"κούκλες του έρωτα" έχοντας στη συλλογή του 240!!


Ναι ...φουσκωτές κούκλες εννοούμε!
Κάποιοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν πώς ένας 60χρονος είναι αρκετά μεγάλος ώστε να παίζει με... κούκλες!
Ρωτήστε όμως και τον Bob Gibbins, έναν βρετανό μηχανικό ο οποίος λατρεύει τις κούκλες όλων των ειδών- κυρίως τις γνωστές "κούκλες του έρωτα" (love dolls)-, έχοντας στη συλλογή του 240 από συτές, οι οποίες κοστίζουν 160.000 δολάρια!.
....

Ο Bob Gibbins έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις "κούκλες του έρωτα", οι οποίες έχουν μοιάζουν στην κατασκευή τους (ύψος, βάρος) με μια αληθινή γυναίκα. Οι 240 κούκλες πού διατηρεί στη συλλογή του "κατοικούν" μαζί με αυτόν και την 55χρονη γυναίκα του στο Manley, στο Herefordshire της Βρετανίας.

Σύμφωνα με την Barcroft Media, ο Gibbins, πατέρας δύο παιδιών, ξεκίνησε τη συλλογή του πριν από 10 χρόνια, όταν αγόρασε την πρώτη του μικρού μεγέθους κούκλα. "Μου άρεσε τόσο πολύ όταν την πρωτοείδα, αλλά αργότερα κατάλαβα πως δεν ήμουν ικανοποιημένος μόνο με μια."

Αναζητώντας κάτι πιο ρεαλιστικό, ο Gibbins ανακάλυψε τις "κούκλες του έρωτα" στο διαδίκτυο, αποφασίζοντας να αγοράσει το 2007 την «Beverley«, μια κούκλα, για περίπου 4.000 δολάρια, πάντα με τη βοήθεια και συμφωνία της συζύγου του.

Αυτό αποτελούσε μόνο την αρχή για τις αγορές πολλών κουκλών με σιλικόνη που ακολούθησαν. Η επόμενη ήταν η "Jessica", που του κόστισε αρκετά περισσότερο αφού η τιμή της ανερχόταν στα 11.202 δολάρια!

"Έχω επίσης στην κατοχή μου φουσκωτές κούκλες, που κοστίζουν πολύ λιγότερο. Μπορώ να τις βρω από την τιμή των 48 δολαρίων έως τα 639 δολάρια όπου κοστίζουν οι πιο ακριβές", δήλωσε ο Gibbins.

Σε τι όμως του είναι χρήσιμες αυτές οι κούκλες; Αυτό που κάνει είναι να πίνει τσάι μαζί τους, να τις βγάζει φωτογραφίες, ή και να τις βγάζει μια βόλτα στην εξοχή. Παρόλο που κάποιες από αυτές τις κούκλες είναι φτιαγμένες για να ικανοποιούν... σεξουαλικά τους κατόχους τους, ο ίδιος δηλώνει πώς δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του μια κούκλα για αυτόν τον σκοπό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !