Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

O Mr.Big ξέρει: Πώς να ρίξεις μια «θεά»

Μην παραδίδεις ποτέ τα όπλα χωρίς να δώσεις μάχη. Το γεγονός ότι μπροστά σου έχεις τη γυναίκα που θέλουν όλοι οι άντρες και στοιχειώνει τις φαντασιώσεις τους δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να την κερδίσεις εσύ. Αρκεί να οργανώσεις τη στρατηγική σου. Ψηλά το κεφάλι στρατιώτη κι ετοιμάσου για πολιορκία. Δεν υπάρχει στην ιστορία κάστρο που δεν έπεσε. Ηθικόν; Ακμαιότατον!
Η θεά, η καυτή γκόμενα, η σούπερ τύπισσα, η A-list ντίβα που καλύτερα να την ταΐζεις παρά να την ντύνεις… Όπως και να την λέμε, την ίδια εννοούμε όλοι: Την εντυπωσιακή καλλονή που κάνει τα στόματα να πέφτουν στο πέρασμά της, χαρίζει στο συνοδό της το παράσημο του top class κυνηγού και απαιτεί μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για τα βασικά της έξοδα επιβίωσης (μια τσάντα Louis Vuitton, ένα ζευγάρι γόβες Jimmy Choo, ένα σπα με ονυχοπλαστική και βοτανοθεραπεία κ.λπ). Θα καταλάβεις ποια λέω, μόνο όταν τη δεις – πρόκειται για τη γυναίκα που είναι επιθυμητή από οποιοδήποτε ανεξαιρέτως αρσενικό στον πλανήτη. Όπως καταλαβαίνεις, τέτοια θηράματα τα θέλουν όλοι – και γι αυτό είναι δυσεύρετα. Ακόμα κι αν καταφέρεις να παγιδεύσεις ένα, δε σημαίνει ότι το πιασες. Αξίζει ωστόσο να προσπαθήσεις - αρκεί να έχεις σωστή στρατηγική, τύχη και προπαντός, γερό στομάχι.

Κανόνας 1ος: Τράβα την προσοχή της
Όπως καταλαβαίνεις, μια θεά τέτοιου βεληνεκούς τα χει δει και τα χει ακούσει όλα από τους άντρες: Ατάκες ιταλών εραστών για τα μάτια της, στίχους του Σεφέρη για τα χείλη της, τραγούδια του Βέρτη για τα μαλλιά της, φορτηγατζίδικα σχόλια για το μπούστο της κλπ. Γι αυτό μην πας δήθεν «διαβασμένος» με τις γνωστές τετριμμένες στρατηγικές, το χεις χάσει. Ένα πράγμα θα σε σώσει: Η πρωτοτυπία και η αυτοπεποίθηση. Όσο ανεβάζεις τη δική σου, τόσο πέφτει η δική της, καθώς σε κόβει ως δύσκολο αντίπαλο. Γι αυτό μην ακολουθείς την πεπατημένη και μη δείξεις πως θαμπώνεσαι από την ακτινοβολία της.

Κανόνας 2ος: Συγχρονίσου
Η διαφορά μιας ωραίας κοπέλας από την πολύ ωραία κοπέλα είναι η ομορφιά. Η διαφορά όμως μιας πολύ ωραίας κοπέλας από μια θεά δεν είναι μόνο η ομορφιά. Είναι το στιλ και η πόζα, αυτό δηλαδή που «εκπέμπει». Αυτό είναι στην πραγματικότητα που σε τρελαίνει. Κι αυτό είναι κάτι που απαιτεί εκείνη από τον άντρα που τις συνοδεύει. Με άλλα λόγια: Ετοιμάσου να περάσεις από ΚΤΕΟ ανδρικής περιποίησης. Νύχια στην εντέλεια, μαλλιά καλοκουρεμένα, ξύρισμα και χτένισμα, παπούτσια στην τρίχα. Τίποτα δεν θα αφήσεις απεριποίητο, χωρίς όμως να φανεί ότι άλλαξες στιλ ξαφνικά για πάρτη της – υπάρχει εδώ μια λεπτή κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να πατήσεις. Ακόμα όμως και οι μικρολεπτομέρειες στην εμφάνισή σου δε θα περάσουν απαρατήρητες από το ραντάρ της.

Κανόνας 3ος: Μην παρακαλάς
Κατάλαβέ το καλά: Ικετεύοντας δεν πρόκειται να σκοτώσεις το θηρίο, εκτός αν σε λυπηθεί και αυτοκτονήσει από βαρεμάρα. Η τύπισσα είναι A-class και ψάχνει έναν αντίστοιχο άντρα – γιατί όλους τους υπόλοιπους τους έχει στο στρινγκ της έτσι κι αλλιώς. Γίνε λοιπόν ένας A- class αρσενικός κι εσύ - αν όχι στις αβάντες, τουλάχιστον στο attitude. Δείξ’ της κατ’ αρχήν ότι δεν σου είναι απαραίτητη. Κάν’ τη να νομίζει πως όσους άντρες είχε στα πόδια της εκείνη, τόσες σαν κι αυτή είχες κι εσύ. Στόχευσε στον εγωισμό της και μπες στο γήπεδο ίσος προς ίσον. Αν αυτή πιστεύει πως είναι η Μπαρτσελόνα, εσύ είσαι τουλάχιστον Μάντσεστερ. Μίλα μαζί της χωρίς να δείχνεις ότι εκβιάζεις το διάλογο, παπαρολογώντας ακατάπαυστα: Παίξε με αργές ατάκες χωρίς επιτηδευμένο στιλ. Δείξε ότι έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού και διάλεξε κατευθείαν κάποιο θέμα, αντί να πελαγοδρομείς σε εξυπνάδες για να σπάσεις τον πάγο.


Κανόνας 4ος: Μην εγκαταλείπεις
Οι θεές είναι σαν τους ελληνικούς δρόμους. Απαιτούν συνεχώς συντήρηση. Μόνο οι άντρες με νοοτροπία ακούραστου εργάτη στο φλερτ θα καταφέρουν να δουν φως στο βάθος του τούνελ, αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές. Μην αδιαφορείς για εκείνη, μη δείχνεις ότι κουράστηκες ή ότι τη βαρέθηκες. Πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη, το σεβασμό της και φυσικά να αποτίσεις φόρο τιμής στην ομορφιά της. Και πού ‘σαι: Ξεκίνα να ρευστοποιείς τις καταθέσεις σου αγαπητέ, θα σου χρειαστούν στην πρώτη επίσκεψή σας στο Golden Hall. Καλού κακού μάλιστα, κράτα μερικά ψιλά σε άλλη τσέπη για να την κεράσεις έναν καφέ – γιατί ταπί θα μείνεις σίγουρα…

Κανόνας 5ος: Δώστα όλα
Εννοείται πως οι κλασσικοί κανόνες περί γυναικείου φλερτ ισχύουν και στην περίπτωσή σου – γι αυτό μην τους ξεχνάς. Το κομπλιμέντο είναι το μεγαλύτερο όπλο του άντρα-κυνηγού από την εποχή που η χρήση ροπάλου στο φλερτ θεωρήθηκε οπλοχρησία. Επίσης δεν ξεχνάς ποτέ πως μια γυναίκα –κάθε γυναίκα- ζει και αναπνέει για να μας τεστάρει, ειδικά δε η συγκεκριμένη συνομοταξία. Μην της δώσεις την ευκαιρία να σε βρει μπόσικο, θα ενεργοποιήσεις ανεπιστρεπτί τη διαδικασία ναζιστικής εκκαθάρισης. Αν είσαι κυνηγός, τώρα θα το δείξεις. Μη δειλιάσεις. Το τίμημα είναι μεγάλο, αλλά η ανταμοιβή – θα το καταλάβεις όταν μπεις σε δημόσιο χώρο μαζί της- τεράστια!

menslounge

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !