Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Σκηνές... "απείρου κάλους" από επώνυμες Ελληνίδες στο Άμστερνταμ & coffee shop

Σκηνές... "απείρου κάλους" από  επώνυμες 
Ελληνίδες στο Άμστερνταμ

Αν σας φάνηκε hard core το ροζ video της Τζούλιας Αλεξανδράτου, τότε ανοίξτε τα αφτιά σας (και τα μυαλά σας) γιατί τα καλύτερα έρχονται… από το Άμστερνταμ! Γνωστή πρώην παίκτρια reality με πολύ διάσημη τραγουδίστρια έκαναν μια βόλτα πριν από λίγο καιρό στο Άμστερνταμ. Μέχρι εδώ καλά… Οι δυο γυναίκες όμως φαίνεται πως απελευθερώθηκαν πολύ από την κλίμα της Ολλανδικής πρωτεύουσας και μπέρδεψαν το coffee shop, όπου σύχναζαν, με τα κρεβάτια τους, κάνοντας άσεμνες πράξεις μεταξύ τους σε κοινή θέα. Η εικόνα των δυο γοητευτικών γυναικών να επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια μεταξύ τους μόνο… αυθόρμητη αντίδραση  δεν ήταν όμως. Οι δυο Ελληνίδες, με το αζημίωτο φυσικά, είχαν κάνει συμφωνία με δυο άντρες που ήθελαν να… ανάψουν τα αίματα τόσο των ίδιων, όσο και των θαμώνων του μαγαζιού, και έτσι πλήρωσαν τις κοπέλες ώστε να "παίξουν" μεταξύ τους σε κοινή θέα σε πολύ "σκληρές" σκηνές. Τα καλύτερα όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Οι κοπέλες, κατόπιν παραγγελίας πάντα, άφησαν η μια την άλλη και άρχισαν να ασχολούνται με τους δυο άντρες, προβαίνοντας σε πεοθηλασμό, μέσα στο μαγαζί. Η «τιμή» για όλα αυτά; Λίγο παραπάνω από 1000 Ευρώ αλλά αρκετά κάτω από 3000 Ευρώ, ποσό μάλλον «ευκαιρία» για το θέαμα που προσέφεραν στον κόσμο.
Οι δυο επώνυμες ελληνίδες δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την συγκεκριμένη πόλη καθώς όπως φαίνεται τις… εμπνέει για… να δείξουν το φλογερό τους ταμπεραμέντο, με το αζημίωτο βέβαια, κάνοντας πράξεις που στα δεδομένα της Ελλάδας θα ήταν ποινικά κολάσιμες.  
gossip tv

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !