Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Αρη - Παναθηναϊκό για τον τελικό του Σαββάτου 20.000 και ανεβαίνει...


To αργότερο μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί το... ξεπούλημα των εισιτηρίων του Αρη για τον τελικό του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι τώρα οι «κίτρινοι» έχουν πουλήσει περισσότερα από 20.000 επιβεβαιώνοντας τη δίψα του κόσμου για το μεγάλο ματς...



Στον αριθμό αυτό υπολογίζονται τα εισιτήρια που έχουν δοθεί στους συνδέσμους και από ότι φαίνεται δε γίνει καμία επιστροφή. Η ΠΑΕ Άρης παρέλαβε το Σάββατο τα 23.480 εισιτήρια του τελικού και άρχισε να τα διαθέτει στο κοινό.
Παράλληλα συνεχίζονται κανονικά και οι εγγραφές στις οργανωμένες εκδρομές της ΠΑΕ Άρης και όσοι εγγραφούν σ’ αυτές μέχρι και την Πέμπτη, εξασφαλίζουν παράλληλα το εισιτήριό τους για τον τελικό, το οποίο και μπορούν να παραλαμβάνουν από σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Κανονικά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων και από τη Λέσχη Φίλων Άρη για τα μέλη της, ενώ παράλληλα αποστέλλονται τα εισιτήρια στα μέλη της Λέσχης που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης. Για όλους τους υπόλοιπους φίλους του Άρη, η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από αύριο Τετάρτη και θα συνεχιστεί έως την Πέμπτη.

gazzetta.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !