Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Επιστημονική έρευνα αποδεικνύει πλέον και με τη βούλα ότι η Ελληνίδα πεθερά βλάπτει σοβαρά το γάμο!!


http://www.pame.gr/images/woman/pethera.jpgΣύμφωνα με την έρευνα πολλές γυναίκες, σε ποσοστό 76% και αρκετά παντρεμένα ζευγάρια (84%) καταφεύγουν στον ψυχολόγο, ζητώντας βοήθεια από την παρεμβατική Ελληνίδα μάνα που δεν λέει να κόψει τον ομφάλιο λώρο και θεωρεί το γιόκα της μικρό και ευάλωτο, που μπορεί να τον εκμεταλλευτεί κάθε καπάτσα γυναίκα.

«Οι διαμάχες μεταξύ πεθεράς και νύφης είναι πιο έντονες, καθώς η καθεμιά προσπαθεί να επιδιώξει ή να διατηρήσει την κυριαρχία της και να προβάλει την προσωπική της αξία, υποκινούμενη από το συναίσθημα της ιδιοκτησίας και τον φόβο της ανασφάλειας», δηλώνει στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», η ψυχολόγος Χ. Νομικού.

Σύμφωνα με την έρευνα το 24% των ερωτηθέντων γυναικών εξοργίζονται με την παρέμβαση των πεθερών στην ανατροφή των εγγονιών. Ιδιαίτερα ενοχλητικό για τις γυναίκες είναι και το γεγονός ότι οι περισσότερες…


μανούλες θέλουν από τους γιους τους να τις πάνε στο γιατρό ή για ψώνια, να τηλεφωνούν κάθε μέρα και δύο φορές την ημέρα και να κριτικάρουν τη νύφη τους για την καθαριότητα του σπιτιού.

Αυτή η μάχη όμως είναι δίχως τέλος. Καμιά γυναίκα άλλωστε δεν είναι αρκετά καλή για να σταθεί στο πλευρό των γιων των Ελληνίδων μανάδων!
star

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !