Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Έρχεται η σκηνή του μέλλοντος

Μια ειδική σκηνή, η οποία θα προσφέρει θέρμανση, ίντερνετ και φωτισμό με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, ανακοίνωσε η εταιρεία τηλεπικοινωνιών «Orange» σε συνεργασία με την αμερικανικών εταιρεία «Kaleidoscope». Οι δύο εταιρείες παρουσίασαν μια άνετη και οικονομική εναλλακτική λύση στις παραθεριστικές συνήθειες των ανθρώπων, την «Orange Solar Tent».

«Η ανάπτυξη ενός ειδικού φωτοβολταϊκού υφάσματος αναμένεται να φέρει την επανάσταση στην κατασκευή αντίσκηνων», σχολίασαν οι υπεύθυνοι της δημιουργίας της νέας σκηνής, που φιλοδοξεί να προσφέρει υπηρεσίες... πέντε αστέρων στους χρήστες της.

Στο εσωτερικό της υπάρχει ένας ασύρματος πίνακας ενέργειας που καταγράφει ακριβώς πόση ενέργεια παράγεται και .............


 καταναλώνεται. Ο πίνακας ελέγχει το ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης, το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα μόλις η θερμοκρασία πέσει κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα.

Ταυτόχρονα, σε μια οθόνη αφής υγρών κρυστάλλων εμφανίζονται τα υπάρχοντα ασύρματα δίκτυα Wi-Fi για διάθεση στο λάπτοπ ή το κινητό του χρήστη, αλλά δίνεται και σήμα εντοπισμού της σκηνής σε περίπτωση κινδύνου. Τέλος, χάρη σε μια πρωτότυπη τεχνολογία, η σκηνή θα έχει τη δυνατότητα να κρατάει ενέργεια και να... λάμπει στο σκοτάδι, δίνοντας την δυνατότητα στον παραθεριστή να ανάψει το φως μέσω... sms και έτσι να βρει την σκηνή του στο σκοτάδι.
star

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !