Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Κλασική κομψότητα: πώς θα την πετύχεις

Δε χρειάζεται τα πετάξεις όλα έξω για να είσαι κομψή: νομίζεις ότι μια σούπερ μίνι επιλογή θα σε βάλει αυτόματα στο βάθρο της κομψότητας; Μέγα σφάλμα! Ο χρυσός κανόνας less is more, ισχύει και εδώ μιας και καλό είναι να αποφεύγεις τις υπερβολές από το μακιγιάζ ως το ντύσιμο σου. Μην ξεχνάς ότι σημασία δεν έχεις πόσο δέρμα δείχνεις αλλά πόσο όμορφα το έχεις ντύσει με τα κατάλληλα ρούχα!
Κάν’το όπως η Βικτώρια και  επένδυσε στο αγαπημένο σου κλασικό χρώμα για να εντυπωσιάσεις!
Κάν’το όπως η Βικτώρια και
επένδυσε στο αγαπημένο σου κλασικό
χρώμα για να εντυπωσιάσεις!
Επένδυσε σωστά: σε μερικά απλά και διαχρονικά κομμάτια -σε κλασικά και ουδέτερα χρώματα- και δες τις μετοχές σου στο χρηματιστήριο της μόδας να ανεβαίνουν κατακόρυφα!
Τιπ: οι αποχρώσεις του μπεζ, το σκούρο μπλε, το λευκό, το μαύρο είναι πολύ κομψά ακόμα και αν δεν είναι ακριβά - ενώ οι έντονες αποχρώσεις δεν διαθέτουν αυτό το προτέρημα. Στα φορέματα και στα πουκάμισα προτίμησε τα μικρά διακριτικά εμπριμέ σε απαλές αποχρώσεις για να εντυπωσιάσεις!


Πες όχι στο άσπρο-μαύρο: η συγκεκριμένη διχρωμία στο ντύσιμο σου, είναι ξεπερασμένη επιλογή αλλά το πιο βασικό, βαρετή! Η μοναδική περίπτωση στην οποία μπορεί άφοβα να τολμήσεις το συνδυασμό είναι στην περίπτωση που πρόκειται για βραδινό ντύσιμο!
Επένδυσε σε μια καλή βραδινή τσάντα: θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου. Η κλασική κομψότητα υπαγορεύει μόνο μαύρο ή καφέ, χωρίς ειδικά εφέ και seasonal trends. Μια πραγματικά καλή τσάντα θα γίνει το έτερον σου ήμισυ για πολλά χρόνια και θα αξίζει τα λεφτά της!




Παπούτσια: δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβά για να δείχνουν κομψά. Το σημαντικό είναι να ταιριάζουν στο πόδι σου και να νιώθεις υπέροχα φορώντας τα!
Και επειδή το ντύσιμο πρέπει να ταιριάζει με το μακιγιάζ σου, φρόντισε να ακολουθήσεις τα παρακάτω τιπ:
Για το πρόσωπο: δώσε το βάρος στην επιδερμίδα του προσώπου σου φροντίζοντας να είναι πεντακάθαρη και  ελαφρά αρωματισμένη. Το κυριότερο είναι το μακιγιάζ σου να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται! Λίγο απαλό ρουζ, ένα λαμπερό γκλος και λίγη μάσκαρα είναι ότι πρέπει για να αναδείξεις την ομορφιά του προσώπου σου!



Τα φρύδια σου: πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα και να έχουν μια φόρμα που να κολακεύει το πρόσωπό σου. Μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο κι όμως παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική εμφάνιση και στην έκφραση του προσώπου και των ματιών.
Τα μαλλιά: πρέπει να είναι πάντα καθαρά και χτενισμένα, χωρίς περίπλοκα χτενίσματα και υπερβολικές ποσότητες λακ ή τζελ. Τα νύχια στα χέρια και στα πόδια κοντά και περιποιημένα, με ένα διάφανο βερνίκι.
 womenonly

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !