Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Το ντοκιμαντέρ «Hippie-Hippie Matala! Matala!»

«Εγίνηκε της π@τ@ν@ς!» - Τα χίπικα Μάταλα του '70 μέσα από ένα απολαυστικό ντοκιμαντέρ του Γιώργου Βαρελά [τρέιλερ]«Τον άλλο χρόνο ήρθαν 5-6, τον άλλο χρόνο ήρθαν 116, τον άλλο χρόνο ήρθαν 416 και το '69 εγίνηκε της ...π@τ@ν@ς»!
Λόγια απλά και μεστά από έναν βέρο Κρητικό που βίωσε από κοντά (πιο κοντά δεν γίνεται) τη μαγεία των 60s-70s και τον μύθο των Ματάλων, όπου για κάποια χρόνια είχε γίνει παγκόσμιος πόλος έλξης των απανταχού νεαρών «νομάδων» σε αναζήτηση ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής σε δερματική εγγύτητα με τη φύση, κάτω από τον ζωογόνο ήλιο της Κρήτης.
Η παραπάνω «μαρτυρία» αποτελεί μέρος ενός ντοκιμαντέρ του Γιώργου Βαρελά, το οποίο διερευνά (μέσα από συνεντεύξεις πρώην χίπηδων και ντόπιων, αλλά και μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό) τους μύθους και τις αλήθειες των Ματάλων από τις αρχές της δεκαετίας του ΄60 έως τον διωγμό τους, με πρωτοβουλία της τοπικής εκκλησίας και με τη βοήθεια της χωροφυλακής και του στρατού.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !