Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Επιασαν 19χρονο «σούπερ χάκερ» - Από το υπνοδωμάτιό του έβγαζε 40.000 ευρώ το μήνα

Επιασαν 19χρονο «σούπερ χάκερ» - Από το υπνοδωμάτιό του έβγαζε 40.000 ευρώ το μή

Προφανώς δεν του έφτανε το χαρτζηλίκι από τους γονείς του και βρήκε έναν άλλο τρόπο για να κερδίσει χρήματα. Ιδιαίτερα επικερδή μάλιστα- αφού εξασφάλιζε περίπου 40.000 ευρώ την εβδομάδα- αλλά και εξαιρετικά παράνομο τρόπο. Πρόκειται για τον 19χρονο «σούπερ χάκερ», ο οποίος συνελήφθη στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός είχε δημιουργήσει ολόκληρη συμμορία από χακερ- με τον ίδιο επικεφαλής- η οποία έβαζε στο στόχαστρο διεθνείς μεταφορές χρημάτων και ιστοσελίδες στοιχήματος. Με το παρατσούκλι «σούπερ χάκερ», ο 19χρονος έβγαζε περίπου 40.000 ευρώ το μήνα δουλεύοντας από το υπνοδωμάτιό του, στο σπίτι του στο Μπουένος Αιρες.
Μάλιστα ήταν τέτοια η δράση του, που κατά την αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του έμεινε χωρίς ρεύμα ολόκληρη η γειτονιά του, προκειμένου να μην προλάβει να διαγράψει κρίσιμα στοιχεία.
Ο νεαρός έμενε με τον πατέρα του, που είναι ειδικός στους υπολογιστές, αλλά δεν είναι γνωστό το αν ήξερε για τη δράση του γιου του. Ο 19χρονος αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με περισσότερα από 10 χρόνα φυλάκισης.
Πηγή: BBC


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !