Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Kυνηγοί κτήνη βασανίζουν μωρά αγριογούρουνα και το ανεβάζουν στο facebook!


Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ότι οι άνθρωποι που επιλέγουν να ...αθλούνται σκοτώνοντας ζώα...




 είναι κάφροι.


Οι κυνηγοί των οποίων τις φρικιαστικές πράξεις φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα το www.zoosos.gr είναι κάτι περισσότερο από αυτό.


Είναι κανονικοί σαδιστές, βασανιστές ζώων, ανθρωπόμορφα κτήνη, αφού όπως αποδεικνύεται από τα βίντεο, που οι ίδιοι τράβηξαν, συστηματικά βασανίζουν μέχρι θανάτου μωρά αγριογούρουνα, είτε για να εκπαιδεύσουν τα κυνηγόσκυλα τους, είτε γιατί έτσι νομίζουν ότι μετριέται η ανδρεία τον 21ο αιώνα.

Ο Πολύκαρπος Σκ. (Κάρπος για τους φίλους του) κάτοικος Ναυπάκτου ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook τον Μάρτιο του 2012 μια σειρά από βίντεο που αποδεικνύουν τα αίσχη στα οποία μετέχει αυτός και η παρέα του.

Στα βίντεο - που έχουν σταλεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην αρμόδια Εισαγγελία - βλέπουμε αγριογουρουνάκια να αφήνονται να κατασπαράζονται από τα δόντια των σκύλων. Τα θηράματα βρίσκονται είτε μέσα στο δάσος, είτε σε περιφραγμένους χώρους που μοιάζουν με στάνες ή παράνομα εκτροφεία κυνηγόσκυλων. Οι κυνηγοί, που φαίνονται και ακούγονται να γελάνε με το θέαμα προτρέπουν με τις εντολές τους τα σκυλιά να επιτεθούν στα νεαρά ή μικρόσωμα ζώα ξανά και ξανά.

Σε μια από τις περιπτώσεις σ' ένα πληγωμένο αγριογούρουνο οι κυνηγοί έχουν φορέσει θηλιά στο λαιμό και το σέρνουν έτσι στο έδαφος. Παράλληλα τα σκυλιά συνεχίζουν να το δαγκώνουν ανηλεώς υπακούοντας στις εντολές των αφεντικών τους.



Σε ένα από τα πλάνα ο κυνηγός πατάει με το πόδι του το κεφάλι του πληγωμένου αγριογούρουνου, που είναι ακόμα ζωντανό, ενώ τεντώνει παράλληλα τη θηλιά με την οποία το κρατάει. Τα σκυλιά συνεχίζουν να δαγκώνουν το θήραμα...

Αν αντέχετε δείτε το βίντεο και ακούστε τα ουρλιαχτά του μικρού αγριογούρουνου.

Σε αυτό το βίντεο τα κυνηγόσκυλα τα κρατάνε οι κυνηγοί από τα λουριά τους. Έτσι περικυκλώνουν το μικρό αγριογούρουνο και δίνουν εντολή στα σκυλιά να το ξεσκίσουν. Αυτό το βίντεο έχει διάρκεια 6 λεπτά προφανώς όμως το μαρτύριο του ζώου διαρκεί πολύ περισσότερη ώρα.

Πουθενά και σε κανένα από τα υπόλοιπα βίντεο στα οποία και πάλι βλέπουμε τα σκυλιά να επιτίθενται σε ζώα νεαρής ηλικίας, τα αγριογουρουνάκια – των οποίων το κυνήγι δεν επιτρέπεται – δεν βλέπουμε τελικά να τουφεκίζονται. Αντιθέτως αφήνονται να σπαράζουν, να ουρλιάζουν από τους πόνους, να σέρνονται με σχοινιά από το λαιμό.

Ίσως να τα αιχμαλωτίζουν και να τα μεταφέρουν σε ιδιόκτητο χώρο ώστε εκεί να συνεχιστεί το μαρτύριο τους και η εκπαίδευση των Κουνχάουντ, αφού αυτή είναι άλλη μια παράνομη τακτική που εφαρμόζεται από πάρα πολλούς κυνηγούς.

Νεκρά βλέπουμε μόνο τα μεγαλόσωμα αγριογούρουνα, όταν αυτά τα συγκεντρώνουν για να τα τοποθετήσουν στη σειρά και να φωτογραφηθούν με τη λεία τους. Προφανώς οι «μάγκες» με τις καραμπίνες «παίζουν» μόνο εξ αποστάσεως με τα ενήλικα αγριογούρουνα για λόγους ασφαλείας και εκεί αφήνουν μόνα τους τα κυνηγόσκυλα...

Ο Κάρπος όχι μόνο διαφημίζει τα σκυλιά ράτσας Κουνχάουντ, που έχει ή και εκτρέφει αλλά δημοσιεύει στο προφίλ του στο facebook και το τηλέφωνο του ώστε κάθε ενδιαφερόμενος που θα δει τα κατορθώματα των σκύλων του να σπεύσει.

Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν αντέχει το φρικτό θέαμα και δεν αντέχει να ακούει τα ουρλιαχτά του ζώου καθώς ξεσκίζουν τη σάρκα του ξανά και ξανά τα κυνηγόσκυλα.

Φιλόζωοι, που εντόπισαν τα βασανιστήρια στο οποία ο Κάρπος και η παρέα του εφαρμόζουν συστηματικά κατά την κυνηγετική τους δραστηριότητα προς αυτά τα ανυπεράσπιστα ζώα, έχουν ήδη κάνει καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εις βάρος του και είναι βέβαιο ότι θα σχηματιστεί δικογραφία αφού ο βασανισμός ακόμα και των θηραμάτων σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012 απαγορεύεται.



Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Κάρπος, την οποία και δημοσιεύουμε, βλέπουμε ένα νεκρό ελάφι ή ζαρκάδι να βρίσκεται μέσα σ’ ένα αποθηκευτικό χώρο και ένας άνδρας περήφανος να κρατάει το ματωμένο πτώμα του από τα κέρατα... Από το ζώο λείπει το μισό πίσω του πόδι.



Το γεγονός ότι ανήλικος απεικονίζεται να κρατάει καραμπίνα και να προσποιείται ότι πυροβολεί το νεκρό αγριογούρουνο που είναι τοποθετημένο στην καρότσα ενός αγροτικού Ι.Χ. δείχνει το ποιόν των ανθρώπων αυτών και το τι διδάσκουν στα παιδιά τους.

Τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2012 αποδεικνύουν τα μαρτύρια των ζώων.

Ένα από αυτά το δημοσιεύουμε στο κανάλι του www.zoosos.gr στο You Τube γνωρίζοντας πως το φρικτό του περιεχόμενο αντιβαίνει τους όρους οι οποίοι τίθενται από τη συγκεκριμένη εταιρία που φιλοξενεί στη δική της πλατφόρμα το οπτικό υλικό που ανεβάζουμε στο ίντερνετ.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα έχει ήδη στα χέρια της και ελπίζουμε σύντομα η υπόθεση να φτάσει και στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα.

Οι πρωταγωνιστές θα κατηγορηθούν:

α) Για βασανισμό θηράματος κατά παράβαση του Δασικού Κώδικα.
β) Για εκτροφή και εκπαίδευση σκύλων για μονομαχία.
γ)Κακοποίηση του αγριογούρουνου γιατί επιτρέπεται μεν η ακαριαία θανάτωσή του αλλά όχι ο βασανισμός για διασκέδαση....

a-pistefto

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !