Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Συνελήφθησαν μέλη των "Ροζ Πάνθηρων" που έκαναν την ληστεία στην Ελούντα

Δύο στελέχη της σπείρας που αποκαλείται «Ροζ Πάνθηρες» συνελήφθησαν λίγο πριν φύγουν από τη χώρα, περνώντας από το συνοριακό φυλάκιο των Ευζώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, μετά τη θρασύτατη ληστεία που σημειώθηκε στις 20 Μαΐου σε χρυσοχοείο στην Ελούντα με λεία κοσμήματα αξίας 350.000 ευρώ (δείτε εδώ), άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης εντόπισαν και παρακολουθούσαν κάθε κίνηση δύο υπόπτων σερβικής καταγωγής που εμφανίστηκαν στο σημείο της ληστείας εκείνες τις ημέρες και ύστερα από αυτήν έφυγαν από το νησί. 

Η μεθοδολογία και οι ενέργειες των ληστών ταίριαζαν στο εγκληματικό προφίλ των «Ροζ Πανθήρων» γι' αυτό και οι αστυνομικοί έγιναν οι σκιές των υπόπτων, στο ενδιαφέρον ταξίδι που έκαναν από την Κρήτη μέχρι τους Εύζωνες.

Ταυτόχρονα, η αρμόδια υποδιεύθυνση της Κρήτης συνέλεξε στοιχεία συνέδεσε ληστείες που έγιναν πρόσφατα τόσο στην Κρήτη, όσο και στην Κω, ενώ ενημερώθηκε σχετικώς και η Ιντερπόλ. Λίγο πριν επιχειρήσουν να διαφύγουν από τη χώρα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή τους αιφνιδιάζοντάς τους.

Μαζί τους βρέθηκαν στοιχεία, κλοπιμαία και άλλα ενδιαφέροντα έγγραφα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στις 18 Οκτωβρίου είχε συλληφθεί άλλο ένα ζευγάρι από τη Σερβία με ενεργό συμμετοχή στη σπείρα ενώ στις 26 Νοεμβρίου 2011 είχε σοκαριστεί η κοινή γνώμη από τον τρόπο με τον οποία αποκαλύφθηκε η δράση της σπείρας. Τότε συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Σερβίας από τους οποίους τρεις είναι άντρες, ηλικίας 35, 39 και 47 ετών και μία είναι γυναίκα, ηλικίας 34 ετών.

Ως τότε. η αδίστακτη συμμορία είχε στο «ενεργητικό» της 116 περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε καταστήματα ένδυσης, εμπορίας χειροποίητων χαλιών, οπτικών, κινητής τηλεφωνίας, κοσμηματοπωλείων, καθώς και κλοπές οχημάτων. Μάλιστα, ένα από τα καταστήματα τα οποία είχαν «χτυπήσει» ήταν και αυτό της Δέσποινας Μοιραράκη.

Η σπείρα με την κωδική ονομασία «Ροζ Πάνθηρες» έχει κάνει ληστείες σε ολόκληρη την Ευρώπη αρπάζοντας χρυσό τον οποίο έλιωναν και πωλούσαν σε ύποπτες εταιρίες στην Γερμανία.

Εναντίον τους έχει εκδοθεί ένταλμα και από την Ιντερπόλ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

online παιχνίδια που παιζουν τώρα


powered by Agones.gr - Stoixima

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

syng

SYNC BLOGS GreekBloggers.com Neemo.gr Entertainment Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Chania - Crete

Akti Olous Hotel Elounda

E S P R E S A K O S

E S P R E S A K O S
Hot Pics.....σε ομορφαινει !